Gebeliğin ilk haftalarında geçmeyen ishal

psi_ozi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2020
56
30
Merhabalar 5 haftalık gebeyim.12 gündür ishalim. Çalıştığım yer itibariyle henüz doktora gidemedim. Normalde adet olmadan önce de ishal olan biriyim. Bu yüzden ilk başlarda çok kafaya takmadım ama olacak gibi değil. Gebeliğin başlangıcında buna benzer sorunlar yaşayan oldu mu? Sizce niye olur? Yarın kontrolüm var endişelenmeye başladım.

Merhabalar 5 haftalık gebeyim.12 gündür ishalim. Çalıştığım yer itibariyle henüz doktora gidemedim. Normalde adet olmadan önce de ishal olan biriyim. Bu yüzden ilk başlarda çok kafaya takmadım ama olacak gibi değil. Gebeliğin başlangıcında buna benzer sorunlar yaşayan oldu mu? Sizce niye olur? Yarın kontrolüm var endişelenmeye başladım.
Sizinle aynı haftadayız dün dr kontrolüm vardı doktor ishal yada kabızlık sorunun yaşayabilirsin çok normal hormonların yükseldiği için olur dedi canım

Sizinle aynı haftadayız dün dr kontrolüm vardı doktor ishal yada kabızlık sorunun yaşayabilirsin çok normal hormonların yükseldiği için olur dedi canım
Anladım canım peki başka herhangi bir belirtin var mı hamileliğin nasıl gidiyor :)

Benımde vardı yumurta ve patates haslaması yiyin kızartmalardan uzak durun
Bıldıgım kadarıyla ishal hamılelıkte tehlikeli çok şükür geçti

Hormonlar değişirken olabiliyor, bu günlere sevin sonra başlicak kabızlık özlüyo insan :)

Geçmiş olsun canım bendede var ishal tam 5 haftalık hamileyim bir yandan da kusuyorum dün biraz roka tere yedim bugün yeşildi ishalim çok korktum görünce sizinde başınıza geldimi böyle bişe

X