Gebeliğin ilk haftaları midesi ekşiyen anneler var mı

tazeanne27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
155
127
30
Ben bulantı sorunu çok yaşamıyorum fakat şu sıralar midem ekşiyor yaşayan varsa nedenini söyleyebilir mi yada aranızda doktoruna danışınınız var mı?

Baslangicta hormonlarin etkisiyle eksime yanma oluyor ilerde bebegin mideye baskisiyla
Her yanmada 1 yudum sut ictim hiç ilaca ihtiyacim olmadi ama sadece 1 yudum sürekli yanacagi icin siskinlik yapar .birde hamur isinden uzak durun

bu arada hikayemide anlatayim size 4 ay önce 6 aylik hamileligim erken dogumla son buldu kizimi dogumdan 4 saat sonra kaybettim.acisini hic gecirmicek biliyorum ama yeni bi evlat istiyorum bu ay ovulasyon tarihinde birlikte oldum hamilelere sormak istiyorum yemek borusunda yanma hisi sari renk idrar ve sari renk akinti ayni zmnda kasiklarimda batma var adetimi sorcak olursaniz bu ayki adetimi oldum fakat ben gebeligimde ustune gorme denilen adet gormusrum yine oyle olabilir diye dusunuyorum cunku adetim 3 gun surdu ve 3.gun sonrasi kahverengi akinti geldi cok uzun oldu ama sizce hamilemiyim

Olmayabilir sen bir test yaptır.

Merhabalar Bende ağustos ayında öğrendim gebeliğimi şuan 2 ay lık bebişim ama bu mide yanmaları ekşimesi ve kaynamaları daha şimdiden beni mahvetti Gaviscon içmekten ögh geldi soda ve karbonatı deneyleer nasıl öğrenebilirmiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…