selam hazan61 ben de geçen sene nısanda düşük yaptım şimdiye kadar hiç korunmadım daha hamile kalamadım...inşallah senın olur sakın korunma ne olacagı bellı olmuyor.senın ilk mı olacaktı bebiş...allah herkesin kalbine göre versin......
gebe kalamadıkça psikolojik olarak kendimi öyle gibi hissediyorum.adetime 3 gün var.adet gelmeden ne gibi belirtileri olur gebeliğin?
tutuklu sağol canım ama elimde değil aile baskısı canıma yetti ben bu durumda ne yapabilirim.kısır muamelesi görüyorum yaşım daha 21 diyorum ama kimse anlamıyor.alışmışlar her evlenen hemen gebe kalıyor benim 7ay oldu diye başımın etini yiyorlar.haklı değilmiyim ben ne yapabilirim?
hç üzülme canım ben 8 aylık ewliyim aynı şeyleri yaşadım kesin bebeğin olur bende üzülüyodm ama 7. ayda oldu ancak
beline yastık koyup bır saatte kalmıyacanbak canım 7 ay boyunca uğraştık olmadı doktora gittik sorun yok olur dedi .neyse tam umudu kestim ki oldu.haa bi de eşine keçi boynuzu yedir fındık fıstık falan .ben sana bir sır wereyim ilişki sonrası bacaklarını yukarı dik ama bayağı yukarı sonra eşin bacaklarını biraz sallasın yukarda ben öle hamile kaldım bizede başkası tavsiye etmişti
4 yıl çocuğu olmayan biri de böle olmuş hamile.üzülme dediğimi mutlaka yap olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?