gebeliğin ilk aylarında seyahat sakıncalı mı????

Sadece akıntı ise, ağrın sancın normal ben de ilk 3 ay adet sancısı gibi sancı çektim, ama kahverengi bir akıntı ise git derim, onun dışında normal sağlıklı insan da olsan yol yorar seni, ben ona bağlıyorum, sağ sağlim gitmene sevindim, hem bu kucağımızda taşıdığımız bişe değil ki sallanınca düşsün dimi :) İçini ferah tut, takipte ol
yok hic kahvetengi akintim olmadi bazilari lekelenme falan yasamamis ben onuda yasamadim sukur ... evet sancim oluyor ama dun baya baya zorladi odum koptu :( bugun daha hafif agrilar var dun hep yattim bugunde oek kalkmiyorum ne olur ne olmaz diye destegin icin sagom cnm

yok hic kahvetengi akintim olmadi bazilari lekelenme falan yasamamis ben onuda yasamadim sukur ... evet sancim oluyor ama dun baya baya zorladi odum koptu :KK43: bugun daha hafif agrilar var dun hep yattim bugunde oek kalkmiyorum ne olur ne olmaz diye destegin icin sagom cnm
Rica ederim ne demek içini rahat tut, normalde de yol yorar hele ki arabayı kullanansan exxtra yorar :) sağlıcakla kal

Bende 7 haftadayim 1 bucuk saatlik yola gidicem ama kendim surucem arabayi bi sakincasi olur mu acaba ya panik biri degilimdir

Merhaba arkadaşlar... 2 ay önce yurt dışına gitmek için eşim ve arkadaşlarımızla 15 günlük bir program yaptık bütün biletlerimiz alınmış pasaport vize işlemlerimiz tamam. Kalacak yerlerimiz ayarlanmış hepsinin ücreti ödendi. Bir kaç gün içinde yolculuk var fakat ben iki gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Çok kararsızım bu durumda gitmelimiyim.Doktora sorduğumda gebeliğin her döneminde risklerin olduğunu söyledi.

Klasis
Peki gittiniz mi yolculuğa. Bende siz gibi aynı oldum sonra bi problem oldu mu?

Bende şuan 4 haftalik falan ama gitmek zorundayım bakalım ne olcak inşallah bişey olmaz

Kizlar bende 4 haftalık fln hamileyim. Şehir dışına geldik 4 saatlik fln yol. Ama bayram olduğu icin ilçelere fln gezmeye gdyoruzhaliyle arabayla. Sizce bi sknti olurmu. Doktorum şehir disina çıkmama bse demedi sknti olmaz dedi

Back
X