Gebeliğin ilk aylarında bebeğin aşağıda olması

pcossendromu

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
106
22
13
25
Arkadaşlar merhaba 13 haftalık gebeyim geçen hafta doktor kontrolünde bebeğimin aşagıda olduğunu söyledi herhangi bi kanama vs yok.Sadece ara ara rahmimde batma oluyor aranızda yaşayan var mı çalışıyorum da sıkıntı olmaz değil mi ? Beni aydınlatırsanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba 13 haftalık gebeyim geçen hafta doktor kontrolünde bebeğimin aşagıda olduğunu söyledi herhangi bi kanama vs yok.Sadece ara ara rahmimde batma oluyor aranızda yaşayan var mı çalışıyorum da sıkıntı olmaz değil mi ? Beni aydınlatırsanız sevinirim
Yaşamadım ama buyudukce yukarı çıkıyor diye okumuştum

Arkadaşlar merhaba 13 haftalık gebeyim geçen hafta doktor kontrolünde bebeğimin aşagıda olduğunu söyledi herhangi bi kanama vs yok.Sadece ara ara rahmimde batma oluyor aranızda yaşayan var mı çalışıyorum da sıkıntı olmaz değil mi ? Beni aydınlatırsanız seviniri

Merhaba başka bir doktorla görüştünüz mü acaba biz de bu akşamki kontrolde kardeşimin eşinde benzer bir sorun olduğunu öğrendik onun da 15 haftalık bir gelişme yaşarsanız bilgilendirirseniz çok sevinirim

Merhaba başka bir doktorla görüştünüz mü acaba biz de bu akşamki kontrolde kardeşimin eşinde benzer bir sorun olduğunu öğrendik onun da 15 haftalık bir gelişme yaşarsanız bilgilendirirseniz çok sevinirim
Aşılama olarak başka bi doktorla görüşmedim sadece muaneye amaçlı gititgşm oldı

Back
X