• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin 9. Haftasında kasık ağrısı

neslihanpapatya

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
42
6
6
28
Merhabalar arkadaşlar bugün hamileliğimin tam 9. Haftası hala kasık ağrılarım devam ediyor. Ve gaz sancılarım oluyor. Normalde bu kadar hissetmiyordum sizce normal mi ilk gebeliğim doktor kontrolümde cuma günü biraz gerildiğim için sormak istedim. Yaşayan varmı

Merhabalar arkadaşlar bugün hamileliğimin tam 9. Haftası hala kasık ağrılarım devam ediyor. Ve gaz sancılarım oluyor. Normalde bu kadar hissetmiyordum sizce normal mi ilk gebeliğim doktor kontrolümde cuma günü biraz gerildiğim için sormak istedim. Yaşayan varmı
Ben 9. haftayı bitirene kadar regl ağrısı gibi ağrı çektim üzerine bir de gaz sancısı. İnanılmaz normal şuan bu yaşadıklarınız. Kendinizi strese sokmayın. Sağlıkla gelsin♥

Ay çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı🖤 amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah miniklerimizi. Evet regl ağrısı gibi. Siz şuan kaçıncı haftadasınız.

Ben konu açıcaktım sizde aynı açmışsınız ☺️ dün bendede bir kasık ağrısı bir de gaz sancısı oldu gece uyuyamadım sağa sola döndüm bende 9+4 günlük hamileyim

Ben konu açıcaktım sizde aynı açmışsınız ☺️ dün bendede bir kasık ağrısı bir de gaz sancısı oldu gece uyuyamadım sağa sola döndüm bende 9+4 günlük hamileyim normalmiş şuan benimde
Ben konu açıcaktım sizde aynı açmışsınız ☺️ dün bendede bir kasık ağrısı bir de gaz sancısı oldu gece uyuyamadım sağa sola döndüm bende 9+4 günlük hamileyim
Normalmiş demekki şuan 🖤 sabredicez benimde aynı şekilde gaz sancısı çok rahatsız ediyor. Progestan kullanıyormusunuz

G
Ben fitil olarak kullanıyorum. Doktorumu aradım bugün gayet normal dedi umarım öyledir
Fitil daha etkili aslında ama çok akıntı ve kaşıntı yaptı bende 10. Haftada içmeye karar verdim rahatladım baya. Bol su içiyor musunuz ayakta kalıyor musunuz bir de gün içinde onlarda sancı yapıyor

Su içmeye dikkat etmeye çalışıyorum ama ayakta kaldığım zamanlar oluyor. Size neden verdi doktor benim lekelenmem oldu. Risk almak istemedi.
Benim 4. Haftada bir gün kahverengi akıntım gelmişti o zamandan beri kullanıyorum sonra bir daha gelmedi ama kasık ağrılarımı aldığı için devam edelim dedi doktorum. Ayakta kalmıyorum o önemli bence suyu da arttırdım o da iyi geldi

Back