Gebeliğin 5. Ayında memeden sıvı gelmesi

Cansualtay67

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2023
365
208
23
23
Merhaba kızlar 18+4 günlük gebeyim göğsümden şeffaf yapışkanımsı bir sıvı akıyor sıkınca yaşayan varmı normal mi sizce lütfen yardımcı olur musunuz 🥺

Merhaba kızlar 18+4 günlük gebeyim göğsümden şeffaf yapışkanımsı bir sıvı akıyor sıkınca yaşayan varmı normal mi sizce lütfen yardımcı olur musunuz 🥺
Yaşamadım ama sıkılmaması gerektiğini biliyorum.hormonlarla ilgili süt birikmesiyle ilgili muhtemelen ama sıkmayın lütfen iyi değil.

Ben yaşadım. Sütle ilgili bir durum. Dokunmayın. Dokunursan ilerde sütünüz durduk yere akabilir. Bir de annem bebek kısmetli bir bebekmiş der. Ayrıca kimseye söyleme dedi ama sebebini bilmiyorum

Bende 7. Ayıma giricem ama bildigin gibi degil aşırı akıyor doktor normal dedi sıkı südyen giy dedi yinede telaşlıyım çunku cok akıyor

Eklentiler

• IMG_0073.webp
    IMG_0073.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 390
Alabilir gayet normal :) bana da annem sütün olacak demişti öyle derlermiş. Doktorum da normal olduğunu söylemişti.

Back
X