gebeliğin 38. haftasında suyun azalması sorunu yaşayanlar

mercannnn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
3
0
34
selam arkadaşlar ben 38.haftayı doldurdum dün kontrol vardı geçen hafta doktorum çatın dar normal doğum yapamazsın dedi ben bebek zaten küçük diye normali denemek istedim bu sefer bu hafta çocuğun suyu azalmış hayati tehlikesi var yaşamını yitirebilir diye korkmam gereken her şeyi söyledi ama ben yine bebeğimin kendi gelmesini bekliyorum dedim bu seferde 2güne bir nst ye girersin o zaman dedi bende tmm sorun değil deyince pazartesi geldiğinde aynı durum devam ederse alırım ama diye söyledi malum pazartesi arife:KK1: özellikle benim gibi 38.haftada yada o sıralarda böyle bir problem yaşayan var mı acaba deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

selam arkadaşlar ben 38.haftayı doldurdum dün kontrol vardı geçen hafta doktorum çatın dar normal doğum yapamazsın dedi ben bebek zaten küçük diye normali denemek istedim bu sefer bu hafta çocuğun suyu azalmış hayati tehlikesi var yaşamını yitirebilir diye korkmam gereken her şeyi söyledi ama ben yine bebeğimin kendi gelmesini bekliyorum dedim bu seferde 2güne bir nst ye girersin o zaman dedi bende tmm sorun değil deyince pazartesi geldiğinde aynı durum devam ederse alırım ama diye söyledi malum pazartesi arife:KK1: özellikle benim gibi 38.haftada yada o sıralarda böyle bir problem yaşayan var mı acaba deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

canım doktorunu dinlesene sen belkide gerçekten önemli bi durum vardır başka doktora görün banada sezeryn dediler ben 3 doktora görndm 3 de sezerynn diyince mecbur sezeryan oldum bebeğini tehlikeye atma bence bugn git hemn başka bi doktoraa suyun azalması iyi değill

Başka bir doktora daha görünsen...Gülüyorsun ama önemli bir şey olmasın? :26:

lavinmelek bahsettiğin korkuyu yaşadım ama geçen hafta çatı demesi ben yine de normali denemek istiyorum deyince bu haftada su problemini çıkarması açıkçası bende inanılmaz bir güven problemi oluşturdu:KK5: pazartesi başka bir doktordan randevu aldım ona da danışıp sonra karar verecem birde nettte bir doktor zaten 38. haftada bebek artık doğuma hazırlandığı için sıvı azalmasının normal olduğunu yazmış ama bakacaz artık:2:

çatı darlığı %2 kişide görülen bie şeymiş bizim ülkemizde drlara göre %90 çatı darlığı var,ikincisi su azalmış hayati tehlikesi varsa hemen apar topar sez. alabilirdi.sizi doğal doğumdan uzaklaştırıp ameliyata sürüklemeye çalışıyor gibi.bence mutlaka devlet hastanesine gidin.belki 42. haftada doğum olacak dr yüzünden yaklaşık bir ay önce çıkartılması vicdansızlık...

benım bebegımınde suyu bıttıgı ıcın 37+4 de sezeryan oldum bebek terstı ve boynunda kordon vardı herkes özele guvenme bahane uretıyorlar vs. dedı ama ben doktoruma guvenıyordum.suyum sınırda oldugu ıcın 2 gunde bir nst ye gırıyordum son kontrolumde suyumun bıttıgını ve haftaya dayanamcagını soyledı ters oldugu ıcınde mecbur sezeryana karar verdi.

X