• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin 3. Haftasında belirti gören var mı acaba 🙄

Kubra9186

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
5
2
1
33
Arkadaşlar merhaba 3 Haziran'da ovitrelle catlatma iğnesi yaptim, regl günüme 6 gün var ama ben meraktan duramıyorum, bu dönemde olan ya da daha önce yasayip belirti gören var mı ?

merhaba catlatma ıgnelerınde beta hcg oluyor ve etkısı 13-14 gnde vucuddan gıdıyor.. yanı suan test yapsanız da cıft cızgıyı gorebılırsınız bılıyorum ınsan merak edıyor ama beklemekten baska care yok malesef

Valla canım şuan hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama öyle düşünürsem

Koku hassasiyetim var
Göğüslerim kaşınıyor
Kabızlık sorunu çekiyorum
Bazen çok iştahlıyım bazen çok iştahsız böyle şimdilik adetime daha 7 gün var 🤗
Rabbim hayırlı haberler göndersin sizede banada

Yaşamadığım belirti kalmadı 4 ay klomen tedavisi. Sonuç negatif oldu hep.

Ben de 4 aydır klomen tedavisi gördüm bu ay pcos olduğumu da öğrendim garip bı şekilde hafif şekilde dedi ama doktorum, çatlatma iğnesi de verdi bakalım bekliyoruz her ay PMS çok ağır geçiyor benim karın ağrısı vs olarak , yine başladı ağrılarım hafif hafif bir umut işte bekliyoruz, Allah hepimize güzel sonuçlar almamızı nasip etsin 🙏

Valla canım şuan hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama öyle düşünürsem

Koku hassasiyetim var
Göğüslerim kaşınıyor
Kabızlık sorunu çekiyorum
Bazen çok iştahlıyım bazen çok iştahsız böyle şimdilik adetime daha 7 gün var 🤗
Rabbim hayırlı haberler göndersin sizede banada
Benim de 6 gün var umarım güzel sonuçlar alırız ikimiz de:)

merhaba catlatma ıgnelerınde beta hcg oluyor ve etkısı 13-14 gnde vucuddan gıdıyor.. yanı suan test yapsanız da cıft cızgıyı gorebılırsınız bılıyorum ınsan merak edıyor ama beklemekten baska care yok malesef
Evet doktorum regl gecikmesinde yap testi dedi ama işte insan duramiyor 1,5 senedir bekliyoruz 🙄

Back