• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİĞİ KOLAYLAŞTIRAN JEL

1111naz2011

NAZ
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
112
85
53
ARKADAŞLAR 2 YILDIR TEDAVİ GÖRÜYORUM YENİ DOKTOR DEĞİŞTİRDİM 2.AŞILAMAMI YAPTIRDIM DOKTORUM AYRICA PRE-SEED JEL DİYE Bİ JEL ÖNERDİ. KULLANAN VAR MI INTERNETTEN OKUDUĞUM KADARI İLE YORUMLAR ÇOK GÜZEL KULLANANLAR ÇOK MEMNUN GÖRÜNÜYOR.BURDA DA KULLANAN VAR MI?
 
Ben ilk defa duydum.. İşe yararsa bizede haber ver.. İnşallah hamile kalırsın canım..
 
Ben ilk defa duydum.. İşe yararsa bizede haber ver.. İnşallah hamile kalırsın canım..
İNŞALLAH HABER VERİRİM AMA BEN ÖNCESİNDE AŞILA YAPTIRDIM HANGISI ILE HAMILE KALIRIM BİLMİYORUM ŞİMDİ IYI HABERİ 10 GUN SONRA ALIRIM INSALLAH Bİ ARKADAS 2 TANIDIGIM BU JELLE HAMILE KALDI YAZMIS INSALLAH BENDE ONLARDAN OLURUM :)INTERNETTEN BAKIN ISTERSENIZ BU JELE
 
Bende aldım kullanacagim adetimi bekliyorum. Bitsin ovulasyon testi ile beraber kullanacağım inş tüm kullananlarda ise yarar ;)
 
ben geçen ay kullandım sonuç yine aynı malesef bakalım bu ayda denicez
 
Bize cok faydasi oldu. 5 ay sonucsuz denemeden sonra preseed kullandigimiz ilk ay hemen hamile kaldim. Sonra, bir dusukten sonra da birinci ay ara verdik, ikinci ay adetim yine duzensizdi, ucuncu ayda yine hamile kaldim. Ben onun etkisi olduguna inaniyorum. Ama her iki hamileligim de dusukle sonuclandi. Doktorum buyuk olasilikla genetik bozukluk vardir dedi, yani buyuyup dogma sansi zaten yokmus ikisinde de. Acaba diyorum sperm/yumurtalarimizda bozukluk vardi da zorlamasak zaten dollenemeyecekler miydi?
Yine de denemekte fayda var. Tavsiye ederim.
 
Back
X