Soway Allah iyiliğini versin.Canım sperm havayla temas ettiği an ölüyor.Yani spermleri havayla temas ettirmeden nasıl şırıngaya alacaksın.Birde şu var canım normal ilişkide emin ol şırıngadan daha hızla ''fırlıyorlar'' Rabbim en yakın zamanda tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.kızlar benimde bu yöntemi denemem gerek, bizdede sperm azlığı var, tüp bebekte tuttu yanlız kalp atışları durunca aldılar bebeğimikeşke doğal yolla hamile kalabilsem, bu yöntemi deneyeceğim kesin, ya bide söylemeye utanıyor insan ama belki deneyen vardır die yazıyorum, artık ilişki şeklinde değilde, spermi uzunca bi şırıngaya çekip rahime ittirebildiğim kadar ittirip bırakıcam yaa, offff offffff
Soway Allah iyiliğini versin.Canım sperm havayla temas ettiği an ölüyor.Yani spermleri havayla temas ettirmeden nasıl şırıngaya alacaksın.Birde şu var canım normal ilişkide emin ol şırıngadan daha hızla ''fırlıyorlar'' Rabbim en yakın zamanda tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Allah gönlüne göre versin canım inşallah en yakın zamanda mutlu haberi alırsınız.ay bi denemediğim o kalmıştı onuda deniyim dedim, ama daha denemedim, şu aralar arı sütü kullandırıyorum eşime, bi bakıyım işe yarayacakmı
Canım biz de 2 yıllık evliyiz bana kalsa hala da emin değilim hazır olduğuma ama eşimin ısrarlarıyla bende yumuşadım sayılır :) ve doktora gitmeden kesinlikle başlamam dedim.gittim içim rahatladı en azındanherkeze merhaba ben aranıza yeni katıldım baktım konu ilgimi çekti bende içimi döküyim 1.5 yıllık evliyiz 2 sene sonra bebek yaparız gibi planlamıştım kendi kendime ama eşimin ısrarları çevre baskısı derken hadi deneyelim dedim ama bi baktımki bebek falan yok ben sandımki biz isteyince olcak olmadıya sonra korktum arkadaşlarımla falan konuşurken yok onun çocuğu olmuyo yok bunun şu sorunu varmış içim şişti valla 6 aya kadar normal diyolar ama ne bileyim şöyle bi yazılanları okudum bunları yapmak işkence hayır bu iş madem bu kadar zor köydeki doğudaki teyzemlerin nasıl yılda bir çocukları oluo siz nedersiniz kaç ay denemeli ne kadar sonra doktora gitmeli
Canim sonucun ne oldu..ayni sıkinti bizdede vardaarkadaşlar bende de spermleri tutamama problemi var ilişki öncesinde vajinaya yarım küp şeker atarak bi arkadaşım hamile kaldı bende denedim adetim gecikti şuanda kesin sonuc pozitif olursa burdan yazarım sizde denersiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?