• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebeligi kolaylastiran eski usul bir yontemmis

ii geceler arkadaşlar forumda gezerken konu dikkatimi çekti bi bakıyım dedim...Bende bu yöntmlere ek olarak bişey söyleyebilim...1 litre suya 1 yemek kaşığı kırkkilit otu atılıp çay gibi kaynatılıp bunarına oturulursa kanalları açıp rahimi temizliyomuş...Ben 28 gün önce düşük yaptım 6. bebeğimi kaybettim...ve hala kanamam devam ediyo dr.um parça kalmış olabileceğini söyledi...Burda bi arkadaşta parçanın gidip kanalı tıkayabileceğini söyledi...Umarım böyle bişe olmaz ama kanamam geçince her ihtimale karşı ben bunu yapmayı düşünüyorum...Rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin inş...

kızlar benimde bu yöntemi denemem gerek, bizdede sperm azlığı var, tüp bebekte tuttu yanlız kalp atışları durunca aldılar bebeğimi:( keşke doğal yolla hamile kalabilsem, bu yöntemi deneyeceğim kesin, ya bide söylemeye utanıyor insan ama belki deneyen vardır die yazıyorum, artık ilişki şeklinde değilde, spermi uzunca bi şırıngaya çekip rahime ittirebildiğim kadar ittirip bırakıcam yaa, offff offffff:33::9:
Soway Allah iyiliğini versin.Canım sperm havayla temas ettiği an ölüyor.Yani spermleri havayla temas ettirmeden nasıl şırıngaya alacaksın.Birde şu var canım normal ilişkide emin ol şırıngadan daha hızla ''fırlıyorlar'' Rabbim en yakın zamanda tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Soway Allah iyiliğini versin.Canım sperm havayla temas ettiği an ölüyor.Yani spermleri havayla temas ettirmeden nasıl şırıngaya alacaksın.Birde şu var canım normal ilişkide emin ol şırıngadan daha hızla ''fırlıyorlar'' Rabbim en yakın zamanda tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.

ay bi denemediğim o kalmıştı onuda deniyim dedim, ama daha denemedim, şu aralar arı sütü kullandırıyorum eşime, bi bakıyım işe yarayacakmı :1::9:

minik gelin anladığım kadarıyla sen daha yeni evlisin boşver bekle daha olmadı 6 ay sonra olur napalım zaten ben herkeze daha düşünmüyoruz diyorum bide her ay oldumu olmadımı onlarla uğraşamam. Ama hepzamanın dediği gibi doktora gidicem yoksa 6 ay çekilir çile değil oldumu die bekle dur. Tabi aklımızı bozmasak iyi olur çünkü bu iş psikolojiylede çok ilgiliymiş de diyolar güzel düşün güzel olsun yazıları okuyunca içim kararmıştı ama sonra şimdiden böyle düşünmenin saçma olduğuna karar verdim:):3:

valla arkadaşlar rabbim bana aratmadı şükürler olsun ama bu yöntemi biliyorum hemde yakınlarımdan bundan 30 yıl önce teyzem almanyaya gelin gider hemen çocuk haberi beklenirken teyzem yaz tatiline anneaneme gelir ağlar meğer çocukları olmuyormuş anneannem rahmetli köyde araştırma yapmış bu yöntemi önermişler ve bilmiş teyzelerden biri teyzemi oturtturmuş sıcak suya tatil boyunca tekrarlamışlar teyzem almanyaya dönmüş ardından haber alınmış teyzem hamile:1:
ve teyzem ilk tutmazken seri üretime geçip 3 çocuk yapmış arka arkaya bu bizde efsane gibi bebeği geç gelene anlatılır velhasıl doğruluğu onaylanmış bir yöntem :64:
rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin bebklerini inşallah:71:

herkeze merhaba ben aranıza yeni katıldım baktım konu ilgimi çekti bende içimi döküyim 1.5 yıllık evliyiz 2 sene sonra bebek yaparız gibi planlamıştım kendi kendime ama eşimin ısrarları çevre baskısı derken hadi deneyelim dedim ama bi baktımki bebek falan yok ben sandımki biz isteyince olcak olmadıya sonra korktum arkadaşlarımla falan konuşurken yok onun çocuğu olmuyo yok bunun şu sorunu varmış içim şişti valla 6 aya kadar normal diyolar ama ne bileyim şöyle bi yazılanları okudum bunları yapmak işkence hayır bu iş madem bu kadar zor köydeki doğudaki teyzemlerin nasıl yılda bir çocukları oluo siz nedersiniz kaç ay denemeli ne kadar sonra doktora gitmeli:1:
Canım biz de 2 yıllık evliyiz bana kalsa hala da emin değilim hazır olduğuma ama eşimin ısrarlarıyla bende yumuşadım sayılır :) ve doktora gitmeden kesinlikle başlamam dedim.gittim içim rahatladı en azından :32: rutin muayene,genel tahliller falan herşey çok normal çıktı çok şükür :10: gebelik öncesi folik ast kullanmamı önerdi dr 2 ay şimdi onu kullanıyorum valla gittim rahat ettim

arkadaşlar bende de spermleri tutamama problemi var ilişki öncesinde vajinaya yarım küp şeker atarak bi arkadaşım hamile kaldı bende denedim adetim gecikti şuanda kesin sonuc pozitif olursa burdan yazarım sizde denersiiz :KK66:
Canim sonucun ne oldu..ayni sıkinti bizdede varda

Back