• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebeligi kolaylastiran eski usul bir yontemmis

hepzaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
10
0
36
İstanbul
aranizda yeniyim sitey kullanmayi henuz ogrenemedim o yusden ayni konuyu bi kackez yazmis olabilirim lutfen kusura bakmayin.. yeni konu acmam gerektigini farkettim...
bende hamileligi cabuklastiricak bisey ogrendim sizinlede paylasmak istiyorum daha once duyan bilgisi olan varsa lutfen yazabilirmi...
umarim yanlis anlatmam..
biz 3 senelik evliyiz dolayisi ile kisirlik tedavisi goruyoruz ama esimdede bende de bi sorun yok normal yollarla olmuyo... ama gittigim bolumde benimle ayni tedaviyi goren bi bayanla konusuyorduk onlarda ayni sikayetten tedavi gormeye baslamislar ama son kontrolunde hamile oldugunu soyledi nasil die merak ettim tedavi baslamamis bile henuz
vucudun dayanabilecegi sicakliktaki suya oturmus yarim saat iliski sonrasindada yine ayni sure kendini battaniyeyle sicak olarak muhafaza ettmis saten o ayki gunude gecince kontrolde hamile oldugunu ogrenmis sicakta sipermler yumurtalara daha cabuk ulasiomus ben bi kac kes daha duymustum ama emin olamio insan ama iliskiden sonraki dus sipermlerin cabukcak atilmasini sagliyomus internette okumustum bicok yerde yaziodu...
sicak su yontemi ne kadar dogru bilmiyorum.. ama ben denedim bu ay, suan 4.gunumdeyim hala adet olmadim. dunku test negatifti ama yine burda okumustum bunyeye gore degisiomus biraz daha bekleyip tahlil yaptircm onuda paylasirim :)))

aranizda yeniyim sitey kullanmayi henuz ogrenemedim o yusden ayni konuyu bi kackez yazmis olabilirim lutfen kusura bakmayin.. yeni konu acmam gerektigini farkettim...
bende hamileligi cabuklastiricak bisey ogrendim sizinlede paylasmak istiyorum daha once duyan bilgisi olan varsa lutfen yazabilirmi...
umarim yanlis anlatmam..
biz 3 senelik evliyiz dolayisi ile kisirlik tedavisi goruyoruz ama esimdede bende de bi sorun yok normal yollarla olmuyo... ama gittigim bolumde benimle ayni tedaviyi goren bi bayanla konusuyorduk onlarda ayni sikayetten tedavi gormeye baslamislar ama son kontrolunde hamile oldugunu soyledi nasil die merak ettim tedavi baslamamis bile henuz
vucudun dayanabilecegi sicakliktaki suya oturmus yarim saat iliski sonrasindada yine ayni sure kendini battaniyeyle sicak olarak muhafaza ettmis saten o ayki gunude gecince kontrolde hamile oldugunu ogrenmis sicakta sipermler yumurtalara daha cabuk ulasiomus ben bi kac kes daha duymustum ama emin olamio insan ama iliskiden sonraki dus sipermlerin cabukcak atilmasini sagliyomus internette okumustum bicok yerde yaziodu...
sicak su yontemi ne kadar dogru bilmiyorum.. ama ben denedim bu ay, suan 4.gunumdeyim hala adet olmadim. dunku test negatifti ama yine burda okumustum bunyeye gore degisiomus biraz daha bekleyip tahlil yaptircm onuda paylasirim :)))

paylaşımın için teşekkürler...belki gerçekten faydası olabilir biliyormusun.benimde bir arkadaŞIM termal tesislere gittiği ay hamile kaldı.hepte söylerdi...acaba diyorum bak şimdi...

bende duymultum bunu süt olarakta duydum ben sütün buharında da suyun buharında da durmak iyi geliyormuş. Benim yeni yeni yetiştiğim zamanlarda teyzem yengeme demişti bunu kulak misafiri olmuştum ama yengem çocuk sahibi olamadı çünkü imkansız kılan başka bir rahatsızlığı çıktı ama herşeyi normal olanlarda işe yarıyormuş ben denmedim ama denicem eğer bu ay tutmazsa.. İnşallah sizin içinde hayırlısı olur. Bazı testler hemen göstermiyor erken gösteren testler var onlardan alabilirsiniz.

bu yöntemı bende denedım faydalı oldugunu düşünüyorum.bunun yanında bırkac karısımda yemıstım hangısı tam anlamıyla etkılı oldu bılemem ama faydası mutlaka var

kızlar benimde bu yöntemi denemem gerek, bizdede sperm azlığı var, tüp bebekte tuttu yanlız kalp atışları durunca aldılar bebeğimi:( keşke doğal yolla hamile kalabilsem, bu yöntemi deneyeceğim kesin, ya bide söylemeye utanıyor insan ama belki deneyen vardır die yazıyorum, artık ilişki şeklinde değilde, spermi uzunca bi şırıngaya çekip rahime ittirebildiğim kadar ittirip bırakıcam yaa, offff offffff:33::9:

kızlar benimde bu yöntemi denemem gerek, bizdede sperm azlığı var, tüp bebekte tuttu yanlız kalp atışları durunca aldılar bebeğimi:( keşke doğal yolla hamile kalabilsem, bu yöntemi deneyeceğim kesin, ya bide söylemeye utanıyor insan ama belki deneyen vardır die yazıyorum, artık ilişki şeklinde değilde, spermi uzunca bi şırıngaya çekip rahime ittirebildiğim kadar ittirip bırakıcam yaa, offff offffff:33::9:

kesinlikle öyle şırıngayla rahime irttirmek gibi şeyelere kendiniz kalkışmayın daha çok iş alırsınıız başınıza. Rahim dediğiniz yerin çok yakında idrar kanalıda geçiyor. ayrıca rahime zarar verebilirsiniz. Ve hiçbir fayda sağlamaz öyle yapacağınız bir işlem normal ilişki ile de olur hemde en sağlıklısı. siz kensdinize kendi elinizle zarar mı vermek istiyorsunuz. Bunu doktorlar aşılama dedikleri bir yöntemle yapıyorlar ve onlar bile çok dikkatli bir şekilde ve bir katater yardımıyla ve aynı zamanda kataterin ilerlediği yolu ultrasonda görerek yapıyorlar sen rahmi isabet getireceğini nerdne biliyosun böyle itinalı yapılması gereken birşey evde yapılır mı hiçç..

Son düzenleme:
kesinlikle öyle şırıngayla rahime irttirmek gibi şeyelere kendiniz kalkışmayın daha çok iş alırsınıız başınıza. Rahim dediğiniz yerin çok yakında idrar kanalıda geçiyor. ayrıca rahime zarar verebilirsiniz. Ve hiçbir fayda sağlamaz öyle yapacağınız bir işlem normal ilişki ile de olur hemde en sağlıklısı. siz kensdinize kendi elinizle zarar mı vermek istiyorsunuz. Bunu doktorlar aşılama dedikleri bir yöntemle yapıyorlar ve onlar bile çok dikkatli bir şekilde ve bir katater yardımıyla ve aynı zamanda kataterin ilerlediği yolu ultrasonda görerek yapıyorlar sen rahmi isabet getireceğini nerdne biliyosun böyle itinalı yapılması gereken birşey evde yapılır mı hiçç..

hiç kendi kendime zarar vericek bişey yaparmıyım, sonuçta içinde iğne olmayack, iğnesiz şırınga ve farzetki vajinal tablet kullanıyorum, nasıl parmağınla ittiriyorsun, onun gibi bişiy, hani yani şırıngayla daha basınçlı bi şekilde spermleri fırlatabilirim, düşüncem bu, daha hızlı fırlatmak:76:

ben bunu duymuştum doğru sanıyordum ama meğer sıcakta spermler ölüyormuş, yani çok da doğru değilmiş, hatta internette spermlerin hızlı ve sağ kalması için soğuk odada ilişki öneriliyordu.

en iyisini doktor bilir tabi.

spermler dışarda ölüyorlar senin bundan haberin var mı??valla çok güldüm dediğine.boşalırken daha hızlı ''fırlıolar'' merak etme

paylaşımın için teşekkürler...belki gerçekten faydası olabilir biliyormusun.benimde bir arkadaŞIM termal tesislere gittiği ay hamile kaldı.hepte söylerdi...acaba diyorum bak şimdi...

bak simdi hatirladim arkadasim banada soylemisti ins. dogrudur ben denedim ama bu ay bisey yok :D kismet bakalim artik :D

ben bunu duymuştum doğru sanıyordum ama meğer sıcakta spermler ölüyormuş, yani çok da doğru değilmiş, hatta internette spermlerin hızlı ve sağ kalması için soğuk odada ilişki öneriliyordu.

en iyisini doktor bilir tabi.

mutlaka dr ama bunun yanindada alternatif bisiler bulmadan duramio insan sonucta herkes bi sekilde uzun suredir zaten tedavi gormus yada hala goruolar.. ben hastaneye gittigimde ayni tedaviyi goren bayan soylemisti anlattikca gelio aklima gorumcemin komsusuda 10 sene ugrasmislar yurtdisi yurt ici olmamis10 sene sonra gecen sene bi otelde ise basladi otelin en sicak kismi camasirhaneymis sanirim orda calisiodu ise basladigi ilk ay hamile kaldi isten ayrildi cocuk 1 yasinda olmali gecen ay yine baslamis ayni otelin camasirhanesi ve yine ise basladigi ay hamile kalmis:D oteldemi keramet anlamadim ama sicak kadinda rahmi yumusatip sipermlerin ulasimini kolaylastirio evet erkekte olduruomus ama erkegin sicaktan kacinmasi gerekio sicak banyao sicak ortam :D bide iliskiden hemen sonra yapilan sicak dus sipermin cabucak atilmasini sgliomus..
bu arada esimin dr. ilk sperm testlerinde sonuc alamamisti sebebinin soguk ortamda konsantre bozuklugu olabilecegini soyleyip tekrar istedi ikinci testi ozel hastanede yani sartlarin daha iyi oldugu bi hastanede yaptirmasini soylemisti ozele gitmistik..

Son düzenleme:
hiç kendi kendime zarar vericek bişey yaparmıyım, sonuçta içinde iğne olmayack, iğnesiz şırınga ve farzetki vajinal tablet kullanıyorum, nasıl parmağınla ittiriyorsun, onun gibi bişiy, hani yani şırıngayla daha basınçlı bi şekilde spermleri fırlatabilirim, düşüncem bu, daha hızlı fırlatmak:76:

tutar ins... :)) ama moralini bozmak istemem esim soylemisti kendisi biraz merakli ve arastirmacidirda normal yolla olan siringasiz yani nasi desem iliski esnasinda cikan spermin hizi siringadan cikicak olandan daha yuksekmis :D yani aslinda en hizli bi sekilde cikioda biz hizina yetisip yakalayamios heralde :D

bu yöntemı bende denedım faydalı oldugunu düşünüyorum.bunun yanında bırkac karısımda yemıstım hangısı tam anlamıyla etkılı oldu bılemem ama faydası mutlaka var

karisimi hatirlayabiliyormusun? esimde ari sutu polem bal karisimi yiyo esimin spermi azmis yeni basladi gerci ins. faydasi olur. benimde yemem lazim acaba midem cok hassas bitki cayi bile icemiorum bulanio hemen

arkadaşlar bende de spermleri tutamama problemi var ilişki öncesinde vajinaya yarım küp şeker atarak bi arkadaşım hamile kaldı bende denedim adetim gecikti şuanda kesin sonuc pozitif olursa burdan yazarım sizde denersiiz :66:

herkeze merhaba ben aranıza yeni katıldım baktım konu ilgimi çekti bende içimi döküyim 1.5 yıllık evliyiz 2 sene sonra bebek yaparız gibi planlamıştım kendi kendime ama eşimin ısrarları çevre baskısı derken hadi deneyelim dedim ama bi baktımki bebek falan yok ben sandımki biz isteyince olcak olmadıya sonra korktum arkadaşlarımla falan konuşurken yok onun çocuğu olmuyo yok bunun şu sorunu varmış içim şişti valla 6 aya kadar normal diyolar ama ne bileyim şöyle bi yazılanları okudum bunları yapmak işkence hayır bu iş madem bu kadar zor köydeki doğudaki teyzemlerin nasıl yılda bir çocukları oluo siz nedersiniz kaç ay denemeli ne kadar sonra doktora gitmeli:1:

herkeze merhaba ben aranıza yeni katıldım baktım konu ilgimi çekti bende içimi döküyim 1.5 yıllık evliyiz 2 sene sonra bebek yaparız gibi planlamıştım kendi kendime ama eşimin ısrarları çevre baskısı derken hadi deneyelim dedim ama bi baktımki bebek falan yok ben sandımki biz isteyince olcak olmadıya sonra korktum arkadaşlarımla falan konuşurken yok onun çocuğu olmuyo yok bunun şu sorunu varmış içim şişti valla 6 aya kadar normal diyolar ama ne bileyim şöyle bi yazılanları okudum bunları yapmak işkence hayır bu iş madem bu kadar zor köydeki doğudaki teyzemlerin nasıl yılda bir çocukları oluo siz nedersiniz kaç ay denemeli ne kadar sonra doktora gitmeli:1:

cnm bende etrafın baskısından bıktım ilk günden beri bebek yap diyorlar özellikle kaynanam..
neyse ben yaza dogru düşünüyorum denemelere..ama dedigin gibi sanıyorumki korunmadıgım ilk gece hamile kalcam..ama öle olmuyo diyolar daha yeni bi arkadaşımla msnde laflıyorduk 5.ayında hamile kalmışş..bi arkadaşım 1 seneye yakın ugraştı olmadı hatta hacı hoca ya bile gittii..doktor bir sene olmaması normalll eger 1 sene deneyip hamile kalamassan gelirsin tedavi ile kalırsın demiş kiii hamile kaldı kendiliginden..hani şuanda bilsem 6-7 ay sonra hamile kalcagımı denemelere başlarım amaa korkuyorum çünkü daha tam oturtamadım evliligimi ama bebekleirde çok severim:)

herkeze merhaba ben aranıza yeni katıldım baktım konu ilgimi çekti bende içimi döküyim 1.5 yıllık evliyiz 2 sene sonra bebek yaparız gibi planlamıştım kendi kendime ama eşimin ısrarları çevre baskısı derken hadi deneyelim dedim ama bi baktımki bebek falan yok ben sandımki biz isteyince olcak olmadıya sonra korktum arkadaşlarımla falan konuşurken yok onun çocuğu olmuyo yok bunun şu sorunu varmış içim şişti valla 6 aya kadar normal diyolar ama ne bileyim şöyle bi yazılanları okudum bunları yapmak işkence hayır bu iş madem bu kadar zor köydeki doğudaki teyzemlerin nasıl yılda bir çocukları oluo siz nedersiniz kaç ay denemeli ne kadar sonra nu doktora gitmeli:1:

panik yapma hemen :D 6 ay normal bunu butun dr. lar soyluor bi sorun yoktur umarim(bence yok) ama dr gitmende yarar var yinede sonucta oyle zor bi islem yapmiolar :D

Back