Gebeliği kanda çıkmayıpta idrarda çıkanlar ?

cakiltasi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
354
115
103
Arkadaşlar merhaba, adetime 10 gün var erken gebelik testi yaptım 3 gün önce (yani adetime 13 gün varken) birde bugün yaptım.resimde aşağıda gördüğünüz adete 13,yukarda gördüğünüz adete 10 gün kala.farkettiyseniz çizgi silik ama var ve bugün yaptığım diğerine göre daha net. Ama 1 hafta önce kan tahlilinde 0,3 çıktı bugün 0,18 çıktı.neticeye göre hamilelik yok ama adetime 10 gün var diye avunuyorum. Yalnız idrarımda silik çıkıyoda neden kanda çıkmıyor diye düşünüyo insan. Yada 0,3 0,-18 4-5 günlük bir gebelik için yükselişmidir ?

Eklentiler

• IMG_1337.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 1.075
Merhaba bende bu konuyla ilgili sayfa açtım cumartesi günü idrar testi yaptım ve hemen pozitif sonucu aldım daha sonra hemen kan testi yaptırdım şok sonuç 2 cikti iki gündür yaptığım testler pozitif ve şuan hafif lekenmelerim var eğer artmazsa yarın doktora gitmeyi düşünüyorum

testi tekrarladınız mı adete 13 gün varken idrara geçmemiştir daha hatta yumurtlama döneminizi yeni bitirmiş olursunuz yumurtlama bittikten 14 gün sonra regl olunuyor.. kanda çıkmaması garip gelmesin idrarda çıkması garip gelsin.. ayrıca gri bir çizgi var bunun hükmünün olacağını sanmıyorumbence sabırlı olun ve reglinizin geçmesini bekleyin.. bu arada 0,3ten 0,18e düşmüş hcg yükseleceğini sanmam ama inşallah yükselir

Benim adetim düzensiz olduğu için yumurtalama günümü tam kestiremiyorum malesef. Bi ay 35 bi ay 37 bir ay 34 bilemiyorum. Oyüzden yaptım,aynı marka testle arkadaşımada yaptık onunki benim gibi olmadı

O cizgi kac dakikada cikti?
Bazi kistler testleri pozitif cikarabilirmis
Bide gri renksiz cizgilerin hukmu yok cnm pembe ve kirmizi olmali

Benim adetim düzensiz olduğu için yumurtalama günümü tam kestiremiyorum malesef. Bi ay 35 bi ay 37 bir ay 34 bilemiyorum. Oyüzden yaptım,aynı marka testle arkadaşımada yaptık onunki benim gibi olmadı
regl günlerin bu kadar geçse erken yumurtlamış olamazsın o nedenle erken döllenme oldu vs diyemeyiz.. bence testi tekrarla bazı testler hatalı oluyor o da sana denk gelmiş olabilir testinin markası ne? kimi testte 2. çizginin çıkması gereken yerin gölgesi çıkabiliyor benimde başıma geldi... ama dediğim gibi konuşmak için çok erken 13 gün önceden idrarda görmen imkansız anca geçen aydan kalan bir gebeliğin olup üstüne görmüş olman lazım ama o zamanda çizgin kırmızı çıkardı

Days comfort mor bi kutusu var canım,arkadaşımla beraber yaptık onda böyle bi durum olmadı yani test mi bızuk ben mi bilemedim :) en iyisi adet günüme kadar beklemek sanırımm

O cizgi kac dakikada cikti?
Bazi kistler testleri pozitif cikarabilirmis
Bide gri renksiz cizgilerin hukmu yok cnm pembe ve kirmizi olmali
Gri değil aslında o kırmızı ancak kameradan o şekilde gözüküyor,test kızarıyor ya o esnada o kırmızılık çekildiğinde çıkmış oluyo yani 3 dk içinde filan

test silikte olsa pozitif ama adetnize daha cok var once kana gecer diye biloyrm ama kanda da cikmadiysa adetinizi bekleyin hayirliai olsun

Canım adete on üç gün kala sperm bile yumurtayla yeni buluşuyor desek..bu olay 3 gun sürüyor çocuk rahime gömülüyor falan.bak canım burda bir sürü arkadaşta bu konuda sorular soruyor anlamsızca ümitleniyorlar.adete 13 gün kala gebelik teşhis edilemez zaten çoğunluk o on üç gün içinde kalıyor..yunurtlama zamanına falan denk geldiği için.gebelik hormonu denilen beta hcg ilk olarak kanda yayılır.daha sonra idrara geçer.o testlere güvenip almayın.adetin geçer anlarım.ama böyle yapıldığında sen sitres heyecan yaptığında o bebek oluşmuyor.senin o 13 gün var edene dediğin günde hamile kalınıyor aklın sürekli orda olursa o bebek oluşmaz.psikoloji çok önemli..okuyun araştırın doktorunuza danışın.boyle şeylerle hamile kalmanızda hep diğer aya kalır benden söylemesi canım.[/QUOTE]

Canım idrarda çıkıp kanda çıkmaması imkansız çünkü idrar kanın süzülmüş hali inşallah adet gününe kadar gebe kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…