Arkadaşlar merhaba, adetime 10 gün var erken gebelik testi yaptım 3 gün önce (yani adetime 13 gün varken) birde bugün yaptım.resimde aşağıda gördüğünüz adete 13,yukarda gördüğünüz adete 10 gün kala.farkettiyseniz çizgi silik ama var ve bugün yaptığım diğerine göre daha net. Ama 1 hafta önce kan tahlilinde 0,3 çıktı bugün 0,18 çıktı.neticeye göre hamilelik yok ama adetime 10 gün var diye avunuyorum. Yalnız idrarımda silik çıkıyoda neden kanda çıkmıyor diye düşünüyo insan. Yada 0,3 0,-18 4-5 günlük bir gebelik için yükselişmidir ?[
Canım adete on üç gün kala sperm bile yumurtayla yeni buluşuyor desek..bu olay 3 gun sürüyor çocuk rahime gömülüyor falan.bak canım burda bir sürü arkadaşta bu konuda sorular soruyor anlamsızca ümitleniyorlar.adete 13 gün kala gebelik teşhis edilemez zaten çoğunluk o on üç gün içinde kalıyor..yunurtlama zamanına falan denk geldiği için.gebelik hormonu denilen beta hcg ilk olarak kanda yayılır.daha sonra idrara geçer.o testlere güvenip almayın.adetin geçer anlarım.ama böyle yapıldığında sen sitres heyecan yaptığında o bebek oluşmuyor.senin o 13 gün var edene dediğin günde hamile kalınıyor aklın sürekli orda olursa o bebek oluşmaz.psikoloji çok önemli..okuyun araştırın doktorunuza danışın.boyle şeylerle hamile kalmanızda hep diğer aya kalır benden söylemesi canım.