Gebeliği ailelelere duyurma

Ben 10 sene sonra tüp bebekle hamile kaldım o yüzden endişemi anladı iki tarafta.
Sadece mutlu tepkiler aldım.
Halada iki taraf üzerime titrer.
Hep beraber dokuz doğuracağız doğuma kadar
Ne rahatsizliginiz vardı acaba sizin. Bende gebe kalamıyorum da merak.ettim

Allah korusun. İnşaAllah birşey olmaz.
Bende hiç belirti yoktu biliyomusun hala yok
Yani test yapmasam hamile olduğumu bile anlamam. Sürekli endişe ettim bende ama şükür 15e geldik.
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın gerçekten. Bence hiç belirti yaşamaman daha güzel ilk aylar çok zorlu geçiyor çoğu kişide. Sen direkt aşermelerle başlayacaksın ne güzel ben her yediğimi kusuyorum sürekli bulantı hali falan ayy iyi ki ilaç var gerçekten

Evet şükür salı 4 aylık oluyorum. İnşaAllah böyle rahat devam eder
Bol bol kraker ye ve boş ekmek.
Su içmeyi ihmal etme.
Kussanda su iç.

Evet kalp atışını duyduk çok şükür. Kızlar bir de şöyle bir durum eşimin yakın akrabası şehir dışından geldi kayınvalidemlerde kalıyor uzun bir süre de kalacak. Biz şimdi söylediğimizde o da duyacak . Ondan da herkese yayılır diye de endişe ediyoruz açıkçası. Nazar konusunda çok hassasız eşimle ben

Kendi aileniz yardımcı olur bence

Gebeliğimi öğrendikten sonra ilk görüştüğümüzde söyledim. Olumsuz bir durumla karşılaşmak dünyanın sonu değil, hatta bunu yaşadığım da oldu. Çok sorun arz etmedi bende. Sadece onlar biliyordu zaten. Gebelik daha yeni olduğu için kimseyle paylaşmamışlardı.

Ben 8+ Hafta idi kalp atışı duyduk iki tarafa aynı zamanda söyledik. Birine önce söyleseniz bence diğer tarafa ayıp olur öyle yapmayın.
12. Haftaya kadar kimseye söylemedik başka.

Biz 12.haftada söyledik ailelerimize, normalde iki taraf da farklı şehirlerde oturuyo ama ramazan bayramında bir araya gelmiştik, önceden planlandığı için o zaman herkes bir aradayken söyleriz dedik güzel de olmuştu. Geri kalan akrabaların da 16 18. haftalarda haberleri oldu

Kalp atışını duyduktan sonra iki ailede başka şehirde bizim önce kendi ailemi görüntülü aradık söyledik sonra onları kapatıp hemen peşine eşimin ailesini aradık onlara söyledik. Sizin ailenizin ne kadar torunuysa diğer aileninde o kadar torunu. Erkek çocuğunuzun olduğunu düşünün gelininiz arayıp kendi ailesine söylüyor sizin onlardan çok sonra haberiniz oluyor kırıcı bir durum ben bozulurdum işin açıkcası nazar derseniz de sizin aileniz nazar değdirmiyor da erkek tarafının ailesi mi nazar değdiriyor sadece bence iki tarafa da aynı zamanda söylemelisiniz eşinizin ailesine geç söyleyecekseniz kendi ailenize de geç söyleyin

İdrar testi sonrası tabi ki ilk eşime sonra da anneme söyledim. Annem babama, eşim de kendi ailesine söyledi. Ben öyle netleştirene kadar kendi içimde yaşayıp tek başıma doktora falan gidemem yapanlara da hayret ediyorum valla.
Üç ay sonra da tüm yakınlarımıza ve sevdiklerimize söyledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…