- 19 Mart 2025
- 6
- 4
- 1
- 23
- Konu Sahibi kadinlarrkulubu
-
Teşekkür ederim. Sizin de gönlünüzce olur inşallahMerhaba. Herşey gönlünüzce olsun İnşallah
Benimde bu gün adet günüm ama hiç bir belirti yok adet olacağıma dair. Bekliyorum bakalım. 1 haftadır test yapıyorum çoğunlukla negatif 1-2 kere aşırı silik çizgi vardı. Gecikmesini bekleyip kan vericem
Teşekkürler. İnşallah birlikde güzel haberler veririz burdanTeşekkür ederim. Sizin de gönlünüzce olur inşallahGüzel haberlerinizi bekliyorum
Merhaba. Regliniz geciktiyse test yapmalısınız bence. Ben normalde bugün regl olacaktım. Belirtim yok diye dün test yaptım. İkinci çizgiyi silik bir şekilde gördüm. Bugün kan vermeye gideceğim. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
Yaa inşallahMerhaba. Regliniz geciktiyse test yapmalısınız bence. Ben normalde bugün regl olacaktım. Belirtim yok diye dün test yaptım. İkinci çizgiyi silik bir şekilde gördüm. Bugün kan vermeye gideceğim. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
İnşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versinİnşallah sonuçlar dilediğiniz gibi çıkar.
Ben erken gebelik testi yaptım. Markası Softec. Ama bu sitede genelde Prodoctor markasını çok öneriyorlar. Test markası önemli. Kimisi yalancı pozitif çıkarabiliyormuş. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. HaberleşelimYaa inşallahBen de yarın sabah yapacağım. Erken gebelik testi yapmam gerekir mi yoksa kaset test mi yapmalıyım? Bir de marka önemli mi acaba, bu konularda pek bilgim yok maalesef
Anladım teşekkürlerBen erken gebelik testi yaptım. Markası Softec. Ama bu sitede genelde Prodoctor markasını çok öneriyorlar. Test markası önemli. Kimisi yalancı pozitif çıkarabiliyormuş. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Haberleşelim
İnşallahMerhaba benimde adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım sabah ilk idrarla negatif çıktı yarın doktor randevum var inşallah hepimiz hamileyizdir
Merhaba sonuç ne oldu benim testim sizinkinden de daha silikMerhaba. Regliniz geciktiyse test yapmalısınız bence. Ben normalde bugün regl olacaktım. Belirtim yok diye dün test yaptım. İkinci çizgiyi silik bir şekilde gördüm. Bugün kan vermeye gideceğim. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
Merhaba. Beta HCG 26 çıktı. Bugün tekrar kan vermeye gideceğimMerhaba sonuç ne oldu benim testim sizinkinden de daha silik
Hamileyken bile regl olan kadınlar olabiliyor diye duyuyoruz hep. Doktorunuz hamile olabilirsin dediyse tekrar kan verin bence. Netleşir.Bana da yardımcı olur musunuz lütfen
Reglim 8 gün gecikti. Normalde 5-6 gün süren reglim 3. Günde kesildi ilk gün hafif pembemsiydi ikinci gün kahverengi. Regl olmadan önce kaset test yaptım silik pozitif çıktı. Regl olduğum günün sabahında kan vermiştim HCG 10.72 çıktı. Doktora bu gün gittiğimde hamile olabilirsin dedi. Regl oldum dediğimde o da şaşırdı. Bir şey demedi böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı lütfen yardımcı olun çok arada kaldım
Tekrar kan testi verdim bu gün kadın doğuma gidip doktor 0-5 arası degerler negatif oluyor ama seninki 10.72 çıkmış gebelik var diyebiliriz dedi. Tekrar kan testi istedi verdim. Pazartesi sonuçlar cikicakmis 80-120 arasında değerin varsa hamilelikte vardır dedi.Hamileyken bile regl olan kadınlar olabiliyor diye duyuyoruz hep. Doktorunuz hamile olabilirsin dediyse tekrar kan verin bence. Netleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?