Gebeliği adetten önce negatif olup adet sonrası gecikme ile pozitif olanlar

kadinlarrkulubu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2025
6
4
1
23
Kızlar merhaba,

Öncelikle nasılsınız? Gebeliğini adet öncesi 1 veya 2 gün kala bile olsa negatif görüp hemen sonrasında adet gecikmesi ardından pozitif görenler kaç gün arayla pozitif gördü? Bilgi verebilir misiniz? Ben bu ay ilk kez gebelik deniyorum. Sat: Şubat 14’dü ve bugün 19 mart. Reglim 3-4 gün kadar gecikti fakat hala gebelik testi yapmadım.

Merhaba. Herşey gönlünüzce olsun İnşallah

Benimde bu gün adet günüm ama hiç bir belirti yok adet olacağıma dair. Bekliyorum bakalım. 1 haftadır test yapıyorum çoğunlukla negatif 1-2 kere aşırı silik çizgi vardı. Gecikmesini bekleyip kan vericem

Teşekkür ederim. Sizin de gönlünüzce olur inşallah Güzel haberlerinizi bekliyorum

Merhaba. Regliniz geciktiyse test yapmalısınız bence. Ben normalde bugün regl olacaktım. Belirtim yok diye dün test yaptım. İkinci çizgiyi silik bir şekilde gördüm. Bugün kan vermeye gideceğim. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

Eklentiler

• IMG_0068.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0069.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 46
İnşallah sonuçlar dilediğiniz gibi çıkar.

Yaa inşallah Ben de yarın sabah yapacağım. Erken gebelik testi yapmam gerekir mi yoksa kaset test mi yapmalıyım? Bir de marka önemli mi acaba, bu konularda pek bilgim yok maalesef

Yaa inşallah Ben de yarın sabah yapacağım. Erken gebelik testi yapmam gerekir mi yoksa kaset test mi yapmalıyım? Bir de marka önemli mi acaba, bu konularda pek bilgim yok maalesef
Ben erken gebelik testi yaptım. Markası Softec. Ama bu sitede genelde Prodoctor markasını çok öneriyorlar. Test markası önemli. Kimisi yalancı pozitif çıkarabiliyormuş. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Haberleşelim

Anladım teşekkürler Güzel haberler almanız dileğiyle şimdilik hoşça kalın

Merhaba benimde adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım sabah ilk idrarla negatif çıktı yarın doktor randevum var inşallah hepimiz hamileyizdir

Bu arada sizi üzmek istemem ben prediktör early ile de Prodoctor ile de sahte pozitif gördüm o yüzden artık idrar testlerine pek güvenim kalmadı

Merhaba sonuç ne oldu benim testim sizinkinden de daha silik

Bana da yardımcı olur musunuz lütfen
Reglim 8 gün gecikti. Normalde 5-6 gün süren reglim 3. Günde kesildi ilk gün hafif pembemsiydi ikinci gün kahverengi. Regl olmadan önce kaset test yaptım silik pozitif çıktı. Regl olduğum günün sabahında kan vermiştim HCG 10.72 çıktı. Doktora bu gün gittiğimde hamile olabilirsin dedi. Regl oldum dediğimde o da şaşırdı. Bir şey demedi böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı lütfen yardımcı olun çok arada kaldım

Hamileyken bile regl olan kadınlar olabiliyor diye duyuyoruz hep. Doktorunuz hamile olabilirsin dediyse tekrar kan verin bence. Netleşir.

Hamileyken bile regl olan kadınlar olabiliyor diye duyuyoruz hep. Doktorunuz hamile olabilirsin dediyse tekrar kan verin bence. Netleşir.
Tekrar kan testi verdim bu gün kadın doğuma gidip doktor 0-5 arası degerler negatif oluyor ama seninki 10.72 çıkmış gebelik var diyebiliriz dedi. Tekrar kan testi istedi verdim. Pazartesi sonuçlar cikicakmis 80-120 arasında değerin varsa hamilelikte vardır dedi.
İştahım bir iki gün önce fazlasıyla vardı. Ama şimdi iki lokma yiyip duruyorum geceleri bulantım oluyor normalmi sizce