Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlıkta folik asit ve yan etkisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu konu hakkında bir fikrim yok açıkçası. Yan etkiler arasında var mı baktınız mi
Yok canim hic bakmadim valla yeni farkettim zaten gerci gebelik suphemde var ondanmi diede supheleniyorum 1 haftam var bata nasip bn bi arastirma yapmaliyim en iyisi cok teaekkur ederim cevp verdiginz icin

Rabbim korusun tüm evlatları . Bencede hamilelik öğrendikten sonra kullanılmalı. Anlamadığım nokta doktorlar test yapmadan ısrarla gebelikten önce kullanın diyorlar

Gebelikten 6 ay once kullanmis olmak yeterli
Hamile kalamadim heray heray kullaniyim durumu yok
Sonrada 12. haftaya kadar multivitamin olarak kullanmak gerekiyo
Tabi hamileleik oncesi tum depolari doldurmadiysaniz
Kisi folat acisindan yogun besleniyosa dr gerek gormeyedebilir drdan memnun degilseniz baska drada gidin aciklayici anlatan bi dra

Gebelikten 6 ay once kullanmis olmak yeterli
Hamile kalamadim heray heray kullaniyim durumu yok
Sonrada 12. haftaya kadar multivitamin olarak kullanmak gerekiyo
Tabi hamileleik oncesi tum depolari doldurmadiysaniz
Kisi folat acisindan yogun besleniyosa dr gerek gormeyedebilir drdan memnun degilseniz baska drada gidin aciklayici anlatan bi dra
Evet ama hangi doktora gittiysem özel ya da devlet, hepsi gebelik düşünüyorum der demez folat değere bakmadan folik asit veriyorlar
Ama hemen hamile kalınacak diyede birşey yok

Yok canim hic bakmadim valla yeni farkettim zaten gerci gebelik suphemde var ondanmi diede supheleniyorum 1 haftam var bata nasip bn bi arastirma yapmaliyim en iyisi cok teaekkur ederim cevp verdiginz icin
İnşallah hayırlısıyla Rabbim nasip etsin isteyen herekese. Gebelik varsa ondan da olabilir tabi. Erken ama siz bir arastirim

Back
X