- 30 Nisan 2023
- 1.871
- 1.974
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeytin_zey
Hanımlar merhabalar, evleneli 1 buçuk sene oluyor. Ve zaten çocuk isteğim vardı ama yavaştan bu istek ağır bastı ve hazır oldugumu da hissediyorum. Eşim de istiyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla önceden hazırlık yapmak folik asit almak işte doktora kontrole gitmek faydalıymış. Ben de pcos var, 2 aydır korunmuyoruz ama üzerine düşmedik, artık ovülasyon testi vs almayı da planlıyorum. Ama kilo olaram 6 7 kilo fazlam var. Sigara alkolüm yok. Genelde iyi besleniyorum ama abur bucur var hep hayatımda. O yüzden tam sağlıklı beslendiğimi söyleyemem. Size sorum şu, asıl ciddi denemelere 1 2 ay içinde başlasam ve gebe kalsam (ki bunun hemen olacağından emin de değilim ama bi ihtimal üzerine konuşuyorum) öyle bir durumda hata mı yaparım. Önce bedenimi buna hazırlamam mı gerekiyor. Yoksa önce sağlıklı yaşam tarzına geçip kilo verip işte takviye vs alıp tüm kontrollerime baktırıp mı denemeliyim, sizin bu süreçte deneyimleriniz nasıldı? Bana bi tavsiyeniz var mı, şunu yap şunu yapma sofia derseniz dikkate alırım