Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cey1an

💛
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
1.597
2.920
83
26
Merhaba arkadaşlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 22.10da kanamam başladı 8gün sürdü doktorum iki hafta ilişkiye girmemizi yasakladı sonrasında korunmaya gerek yok dedi bu hafta ayın 19ve 20sinde korunmasız ilişkiye girdik sizce gebelik olur mu? ( düşükten sonra hala adet olmadım.)

Son düzenleme:
ethaba öncelikle çok geçmiş olsun bende bu konuda ve istekde yeniyim..Ce bu kimyasal gebeliği ilk defa duydum.Bu ay bende bekliyordum bebiş haberini aslında sonra aynen snin dediğin 8 gün kanamam oldu,adet kanamasıdır siye düşündüm ben ama bu normalinden çok daha fazla bir kanamaydı..Bu kimyasal gebelik sürecini anlatırmısın aklıma takıldı

Gebelik olabilir neden olmasın hatta doktor bana kimyasal bir gebelikten sonra sağlıklı bir gebeliğin oluşması yüksek olasılıklı demişti. Bende oluşmadı o ayrı .

Canım hcg değerin iki gün sonra iki katı artması gerekiyorken düşüş olmuştı öyle anlaşılmıştı kimyasal olduğu. Kanaması adrt kanamasından biraz farklı ama ayırt etmek biraz zor bir doktorunuza görünüm bi süpheniz varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…