• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifkbr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
975
170
23
29
siz de son durum ne bilmem ama benim beyim bu akşam sırıtık bir şekilde eve geldi :halay:
Öncelikle bana aldığı çikolata dolu bir poşeti ve ekmegi elime sıkıştırdı daha sonra sana birşey aldım bil dedi :110: Evet biraz garip bir durum ama gebelik testi aldım de nolur çok sevinirim dedim , çiçek böcekten daha mutlu oldum Ve cebinden çıkardığı iki adet gebelik testini verdi :-)
Allahım delirdik :KK71:
Umutlarımız bi sonraki aya kalmasa keske güzel haberler alabilsek. Bir yazı ya denk geldim bugün , 40 kişiden ayetel Kursi okumasını istemiş ama hamis olmaları gerekirmiş , benim için de okur musunuz :nazar: İnanıyorum faydası olucak , rabbim hepimizin gönlünden geçeni bizlere nasip etsin :anneadayı:

siz de son durum ne bilmem ama benim beyim bu akşam sırıtık bir şekilde eve geldi :halay:
Öncelikle bana aldığı çikolata dolu bir poşeti ve ekmegi elime sıkıştırdı daha sonra sana birşey aldım bil dedi :110: Evet biraz garip bir durum ama gebelik testi aldım de nolur çok sevinirim dedim , çiçek böcekten daha mutlu oldum Ve cebinden çıkardığı iki adet gebelik testini verdi :-)
Allahım delirdik :KK71:
Umutlarımız bi sonraki aya kalmasa keske güzel haberler alabilsek. Bir yazı ya denk geldim bugün , 40 kişiden ayetel Kursi okumasını istemiş ama hamis olmaları gerekirmiş , benim için de okur musunuz :nazar: İnanıyorum faydası olucak , rabbim hepimizin gönlünden geçeni bizlere nasip etsin :anneadayı:
40 tan bir tanesi ben olayım hadi :) ama sen yinde önce kendine İnan ve dua et umarım çok güzel haberler alırısn canım benim naptın yaptın mı testi sonuç ne pekş

40 tan bir tanesi ben olayım hadi :) ama sen yinde önce kendine İnan ve dua et umarım çok güzel haberler alırısn canım benim naptın yaptın mı testi sonuç ne pekş
Yaptım dururmuyum hiç :110: Ama negatif ..
3 gün geçti adet olmadım belirti de yok, bugün de kabızlıkla karşılaştım ama biz bu psikolojiyle her değişikliği hamilelik sanıyoruz, hamilelik belirtilerin de kabızlıkta varmış. Bi kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum çünkü evde yaptıgım testlerden umudum yok artık , aslında 3 gün gecikmesi normal karşılanabilir ama bu ay gün aşırı denemeler oldugu icin bir gün geçtiğin de bile acaba diye düşünmeden edemedim , hayırlısı olsun napalimm

Back