• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelige hazirlik yumurtlama gunleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Isge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
224
44
28
28
Merhaba kizlar iyi geceler ilk defa bu ay tam anlamiyla bebek icin niyet ettik adetimin 12. 16. Ve 17. gunleri korunmasiz iliski oldu 15. gununde ovulasyon testi yaptigimda yumurtlama donemimdeydim ve diger gunler de devam ettim yumurtlama donemim devam ediyordu adetime 11 gun kala yine ovulasyon testi yaptim gayet kopkoyu bir pozitifti ama 11 gun kala hamile kalmak mumkun mudur adet donemine girilmis mi oluyor kafam cok karisik umarim anlatabilmisimdir bir fikir veren olur mu acaba

Merhaba kizlar iyi geceler ilk defa bu ay tam anlamiyla bebek icin niyet ettik adetimin 12. 16. Ve 17. gunleri korunmasiz iliski oldu 15. gununde ovulasyon testi yaptigimda yumurtlama donemimdeydim ve diger gunler de devam ettim yumurtlama donemim devam ediyordu adetime 11 gun kala yine ovulasyon testi yaptim gayet kopkoyu bir pozitifti ama 11 gun kala hamile kalmak mumkun mudur adet donemine girilmis mi oluyor kafam cok karisik umarim anlatabilmisimdir bir fikir veren olur mu acaba
Evet mümkün yok güzel degerlendirmissin olur umarım kısmetse bebisiniz
Adet döngüsü 28 olanlar adetin 14 gününü değerlendirirler gün aşırı 30 -34 kusur döngüsü olanlar 16-17 günleri degerlendirir döngü farklılığı kadından kadına değişir cnm zamanla artık

Evet mümkün yok güzel degerlendirmissin olur umarım kısmetse bebisiniz
Adet döngüsü 28 olanlar adetin 14 gününü değerlendirirler gün aşırı 30 -34 kusur döngüsü olanlar 16-17 günleri degerlendirir döngü farklılığı kadından kadına değişir cnm zamanla artık
Benim de bi kafam karisti adet donemine girmis olurken bebek nasil olacak diye adetim yaklasmis gibi geldi ama yumurtlama da var bide gecen ay 5 gun geciktim gunlerim mi degisti kafam karisti da bi fikir danismak istedim tesekkur ederim:)

15. gün pik mi gördünüz yani T çizgisiyle c çizgisi aynı koyulukta mıydı? Eğer 15i pik gördüyseniz on beşinden sonra yaptığınız testler silikleşmeye mi başlamıştı yoksa aynı mıydı?

15. gün pik mi gördünüz yani T çizgisiyle c çizgisi aynı koyulukta mıydı? Eğer 15i pik gördüyseniz on beşinden sonra yaptığınız testler silikleşmeye mi başlamıştı yoksa aynı mıydı?
Vallahi 15. gunden beri testler gayet koyu bi sekilde devam ediyo bu sabah yine yaptim o birazcik silik cikti adetime de 11 gun kaldi gorunuyor sanki garip bi durumun icindeyim fotografini koydugum testi bugun yaptim 17. Gun bugun

Eklentiler

• 20250223_142639.jpg
    20250223_142639.jpg
    148,6 KB · Görüntüleme: 0
Back