Gebeliğe Hazırlık ve Ovulasyon Testi

Merhaba, biz yumurtlamadan 2 gün oncesini degerlendirebilmistik ve Allah'a şükür gebelik oldu ki siz neredeyse 1 gün önce değerlendirmişsiniz, inşallah olur

Merhaba, biz yumurtlamadan 2 gün oncesini degerlendirebilmistik ve Allah'a şükür gebelik oldu ki siz neredeyse 1 gün önce değerlendirmişsiniz, inşallah olur
Amin inşAllah Çok teşekkür ederim yanıtınız için Rabbim isteyen herkese nasip etsin tebrik ederim sizi de

Bir de bi sorum daha olucak sizin belirtiler ne zaman olustu ve olduysa belirtileriniz nelerdi

Bir de bi sorum daha olucak sizin belirtiler ne zaman olustu ve olduysa belirtileriniz nelerdi
İnanır misiniz neredeyse hiç belirtim olmadı ve hatta ben yumurtlama gününden iki gün önce birliktelik olduğu için gebelik oluşmaz diye düşünüyordum kafamda ama sonra burada ve internette de okudugum yazılardan sonra bir nebze de olsa ümit oluşmuştu bu sebeple regl gününe 5 gün kala test yaptım baya silik çizgi cikti sonra 4 gün kala da kan testi verdim 31 beta ile öğrendim. Öğrendikten 1 hafta içerisinde ciddi sancım oldu hatta regl ağrısı gibiydi, ben regl olacağım sandım. Ve aşırı şişkinlik ve gaz oldu. Zaman ilerledikce belirtiler değişiyor:)

Herkeste belirtiler farklı oluyo demekki Bende şuan o belirtiler var ama ben yinede ümitlenmek istemiyorum daha ilk denememiz çünkü moral bozmamak lazım Peki beta kaç cıkınca kesin oluyo 30-31 gibi mi yoksa 20 falan cıkınca da oluyo mu

Gizem merhaba bir soru sormak istiyorum önceden kasıklarımda olan ağrıyı şuan karın alt bölgemde hissediyorum ve sanırım hafif bir kanamam oldu şuan fark ettim acaba siz kaç gün sonra testte öğrendiniz gebeliği

İnşallah sizin için en hayırlı zamanda olur aslında 5 ve üstü cikinca gebelik pozitif kabul ediliyor ama bu direkt gebelik olduğu anlamina da gelmiyor ilk başta. Ben birkaç defa kendim takip ettim beta degerini, sonrasında bir doktor buldum iletişime geçtim. Kendisi de aynı yerde aynı saat aralığında 2 gün ara ile beta olcturmemi istedi. Sonuçlara göre de tahmini artış günümü hesaplayarak gün verdi bana muayene icin

Reglinize kaç gün var? Ben 5 gün önce silik olarak testte, 4 gün öncesinde de kanda öğrendim

Yani beta değerinin de sağlıklı şekilde ilerlemesi bekleniyor

Reglinize kaç gün var? Ben 5 gün önce silik olarak testte, 4 gün öncesinde de kanda öğrendim
Reglime daha 1 haftadan fazla var benim şöyle söyliyim ayın 13ünde eşimle korunmasız oldu yani bugün 11.günüm oluyor ve akşamına hafif bir kanama gördüm yani devamı gelmedi adet kanaması değildi eminim arkadaşlarım yerleşme kanaması olabilir diyor hastaneye gidip kan ver diyorlar

Reglime 1 haftadan fazla var şöyle söylemek istiyorum eşimle ayın 13ünde korunmasız oldu ve şuan 11.gündeyim ilişkiden sonra ve bugün akşamı hafif bir kanamam geldi yani kanama da denilmez aslında devamı gelmedi kasık ağrılarım 3 gün öncesinde başladı aslında sırt ağrım beni yataktan kaldırmıycak kadar oluyor bazenleri genelde sağ kasığımda hissediyorum gerilmeleri kasılmalar göğüs şişkinliğim de var ve 2 gündür canım aşırı derece ekşi yiyecekler istiyor bugün böyle bir kanama görünce arkadaşlarım yerleşme olabilir dedi sabah gidip test mi versem diyordum

Anladım yeni yeni ögreniyorum bunları teşekkür ederim yanıtınız için çok saolun Amin inşAllah bu arada

Anladım yeni yeni ögreniyorum bunları teşekkür ederim yanıtınız için çok saolun Amin inşAllah bu arada
Rica ederim, bilgim dahilinde yardımcı olabilecegim bir şey olursa yine yazarsiniz

Aslında reglinize de çok var, ben biraz daha beklemenizin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum ama beklemek insanı çok heyecanlandırıyor farkındayım hamilelik belirtilerinin bu kadar erken olacağını düşünmüyorum ama. Bu arada yumurtlama gününüz ne zamandi?

Şuan test verdim ve bir farklılık daha gözlemliyorum idrarım çok açık renkte geliyor yani nasıl anlatayım limon suyu olur ya o şekilde bir renk sizin nasıldı acaba hiç gözlemlediniz mi yani fark ettiğiniz oldu mu

Benim idrarim koyuydu ve çok gebeliğin ilk haftalarında bir koku vardı o sonra kendiliğinden kayboldu. İnşallah güzel haberler alırsınız

Benim idrarim koyuydu ve çok gebeliğin ilk haftalarında bir koku vardı o sonra kendiliğinden kayboldu. İnşallah güzel haberler alırsınız
Beta hgc 0.0 çıktı hiç bu değerle karşılaşmamıştım az bile olsa normalde de 0.01 dahi olsa bir değer çıkmadı direk 0.0

Beta hgc 0.0 çıktı hiç bu değerle karşılaşmamıştım az bile olsa normalde de 0.01 dahi olsa bir değer çıkmadı direk 0.0
Eğer korunmasız ilişki varsa bence regl tarihinizi bekleyin derim, en doğru sonucu o zaman alacaksinizdir. İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırsınız

Eğer korunmasız ilişki varsa bence regl tarihinizi bekleyin derim, en doğru sonucu o zaman alacaksinizdir. İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırsınız
Doğru söylüyorsunuz bakalım hayırlısıyla zaten önümüzdeki hafta regl dönemim benim aklımı kurcalayan 0.0 olması bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…