Hoş buldum, teşekkür ederim :)oncelikle hosgeldiniz :)
yakin tarihlerdeki iliskinizden dolayi elbetteki ihtimal vardir, teste devam ettiniz mi catlayip catlamadigini gormek icin ? cunku o zamanda iliskide bulunmak onemli
tabi catladiktan sonra girmek en dogurusu ve onemlisi sonucta catladiktan sonra spermle bulusmasi lazim eger iliski olursa o gun gebelik sansi daha yuksek oluyor siz siliklestigi gun iliski yasadiniz miHoş buldum, teşekkür ederim :)
Evet, dün ve bugün yaptığım zaman silik olduğunu gördüm yani catlamis, peki catladiktan sonra ilişkiye girilir mi? Daha doğrusu ilişkiye girmenin hamileliğe bir etkisi oluyor mu?
Hayır maaleseftabi catladiktan sonra girmek en dogurusu ve onemlisi sonucta catladiktan sonra spermle bulusmasi lazim eger iliski olursa o gun gebelik sansi daha yuksek oluyor siz siliklestigi gun iliski yasadiniz mi
rica ederim , uzulmeyin lutfen hala ihtimaliniz var inshallah tutmustur olmaz sa birahaki aya daha dikkatli davranirsiniz ilk seferde olmasi sart degil adet gecikmesini bekleyinHayır maalesefbu zamana kadar açıkçası ovulasyon testi, hamilelik vs. Detaylı bir bilgim yoktu. Yeni yeni araştırıyorum ve bu şekilde olduğunu bilmiyordum. 2 gündür silik, sanırım bu saatten sonra ilişki olsa bile bir etkisi olmaz? Bu arada bilgi için de çok teşekkür ederim
İnşallah, her şeyden önce hayırlısı olsun :) bir sonraki ay dediğiniz gibi daha bilinçli ve dikkatli davranacagim:) evet, folik asit kullanıyorum şimdilik, bir de beslenmeme dikkat ediyorum 15 gündür. Bu sayede bir miktar da kilo verdim ayrıcarica ederim , uzulmeyin lutfen hala ihtimaliniz var inshallah tutmustur olmaz sa birahaki aya daha dikkatli davranirsiniz ilk seferde olmasi sart degil adet gecikmesini bekleyin
bu arada takviye vitamin aliyormusunuz
super bu sekilde devam edin bence yakinda olacaktir nasibse tabi guzel haberlerinizi bekliyorum :)İnşallah, her şeyden önce hayırlısı olsun :) bir sonraki ay dediğiniz gibi daha bilinçli ve dikkatli davranacagim:) evet, folik asit kullanıyorum şimdilik, bir de beslenmeme dikkat ediyorum 15 gündür. Bu sayede bir miktar da kilo verdim ayrıca
İnşallah, Allah isteyen herkese nasip etsinsuper bu sekilde devam edin bence yakinda olacaktir nasibse tabi guzel haberlerinizi bekliyorum :)
İnşallah, Allah isteyen herkese nasip etsinsevgiler
Sperm hücrelerinin vücutta 2-5 gün canlı kaldığını okumuştumSelam arkadaslar.Bizde eşimle yeni yeni bebek düşünüyoruz 1 aydır deniyoruz ama ilk kez bu ay yumurtlama dönemine denk geldi. Bende ilk kez ovülasyon testine basladım Fakat biz yumurtlama dan 1 gün öncesi hatta saat 12 olmadan 1 saat once ilişkiye girdik bir kaç saat sonra yumurtlama günümdü. Ama yumurtlama günü ilişkiye girmedik. Tutma ihtimali varmı acaba ? çünkü ertesi gün yani yumurtlama günü fena halde kasık agrım oldu hiç böyle birşey yasamamıstım. Hatta ekte ekliycem ilişkiye girdiğimiz gün ovülasyon testim pik yapmıstı
Sperm hücrelerinin vücutta 2-5 gün canlı kaldığını okumuştum
Bende eşimle bu ayın 13ü ve 15inde 2 gün arayla birliktelik yaşadım uygulamadan takip ediyorum hamile kalma olasılığı yüksek gösteriyordu bir kaç gündür de adet olacakmış gibi hissediyorum ama adetim daha 14 günüm var göğüslerim şiş benimde sizin gibi sırt ağrım çok fazla kopacak gibi hissediyorum bazende yer ayağımın altından kayıyor muş gibi geliyor aynı şekilde de kasık ağrım var internetten bakmıştım uygun döllenme 36 saat sonra gerçekleşiyor ve bebek rahme 5-6 gün içerisinde yerleşiyor yerleştikten sonra hcg oranı artıyor diye arkadaşlarım erken test yap diyor ama insan negatif görünce üzülüyor eğer 1 gün önce ilişkiye girdiyseniz spermler de 2-5 gün arasında yaşıyabiliyorsa düzgün bir döllenme olduysa olabilir yani bende tam çok herşeyi bilmiyorum sizin peki baş dönmeniz oluyor mu göğüs şişkinliği adet olacakmış gibi hisEvet ama yumurtlama günü ilişkiye girmeyince acaba 1 gün öncesi de etkili olurmu diyordum inşallah olmustur çünkü fena sekilde agrım oldu bel ve kasık agrısı bu gecede basım çatlıyo agrıdan
Biz eşimle 19 kasım akşamı ve ondan 1 gün once ki gün birlikte olduk o günler yüksekti 20 si yumurtlamaydı. Yani benim bugun gündüz basladı kasık ve bel agrım tam yumurtlama günü ve suan da da acayip bir şekilde bas agrım var baş dönmem yok ama gözlerimi kırptıgımda ara ara bulanık görüyorum çözemedim yani acaba döllenme olusumu mu basladı o yüzden mi bu belirtiler diyorum bende. Erken test alıp yapmayı düşünüyorum bende ama dediğiniz gibi negatif cıkınca üzülüyor insan. Aslında en iyisi kan testi benim daha çıkmayabilir ama sizin kesin belli olur diye düşünüyorum.Bende eşimle bu ayın 13ü ve 15inde 2 gün arayla birliktelik yaşadım uygulamadan takip ediyorum hamile kalma olasılığı yüksek gösteriyordu bir kaç gündür de adet olacakmış gibi hissediyorum ama adetim daha 14 günüm var göğüslerim şiş benimde sizin gibi sırt ağrım çok fazla kopacak gibi hissediyorum bazende yer ayağımın altından kayıyor muş gibi geliyor aynı şekilde de kasık ağrım var internetten bakmıştım uygun döllenme 36 saat sonra gerçekleşiyor ve bebek rahme 5-6 gün içerisinde yerleşiyor yerleştikten sonra hcg oranı artıyor diye arkadaşlarım erken test yap diyor ama insan negatif görünce üzülüyor eğer 1 gün önce ilişkiye girdiyseniz spermler de 2-5 gün arasında yaşıyabiliyorsa düzgün bir döllenme olduysa olabilir yani bende tam çok herşeyi bilmiyorum sizin peki baş dönmeniz oluyor mu göğüs şişkinliği adet olacakmış gibi his
Geçen ay kan testi vermiştim ve negatif çıkmıştı 2 günde bir arttığı için hcg 2 gün sonra tekrar git demişti bir tanıdığım doktor gittiğimde bu sefer düşmüştü ama o zaman böyle göğüs şişkinliği ve adet olcak gibi bir hissim yoktu çok karmaşık şeyler çoğu kişi adet gecikmenin bekle diyor ama 14 günde insan patlar erken de yaparsan olumsuz gerçekten çok karmaşık durumlar kan testi için de var denilebilecek değer 5 olması gerekiyor diyorlar 5e yakınsa 2 günde bir tekrar tekrar gelin diyorlar oda çok streslendiriyorBiz eşimle 19 kasım akşamı ve ondan 1 gün once ki gün birlikte olduk o günler yüksekti 20 si yumurtlamaydı. Yani benim bugun gündüz basladı kasık ve bel agrım tam yumurtlama günü ve suan da da acayip bir şekilde bas agrım var baş dönmem yok ama gözlerimi kırptıgımda ara ara bulanık görüyorum çözemedim yani acaba döllenme olusumu mu basladı o yüzden mi bu belirtiler diyorum bende. Erken test alıp yapmayı düşünüyorum bende ama dediğiniz gibi negatif cıkınca üzülüyor insan. Aslında en iyisi kan testi benim daha çıkmayabilir ama sizin kesin belli olur diye düşünüyorum.
Benimde gögüslerimde hafif sancılar var onu yazmayı unutmusum ama kasık agrım oyle böyle değil gerçekten adet agrısı gibi bide afedersin sanki gaz sancısı gibi bir şişkinlik oldu. Dediğin gibi insan 14 günde bekleyemiyor meraktan gerçekten tam kararsızlık arefesinde oluyor insan ne yapacağını bilmiyor umarım ikimiz de olumlu sonuçlar alırızGeçen ay kan testi vermiştim ve negatif çıkmıştı 2 günde bir arttığı için hcg 2 gün sonra tekrar git demişti bir tanıdığım doktor gittiğimde bu sefer düşmüştü ama o zaman böyle göğüs şişkinliği ve adet olcak gibi bir hissim yoktu çok karmaşık şeyler çoğu kişi adet gecikmenin bekle diyor ama 14 günde insan patlar erken de yaparsan olumsuz gerçekten çok karmaşık durumlar kan testi için de var denilebilecek değer 5 olması gerekiyor diyorlar 5e yakınsa 2 günde bir tekrar tekrar gelin diyorlar oda çok streslendiriyor
UmarımBenimde gögüslerimde hafif sancılar var onu yazmayı unutmusum ama kasık agrım oyle böyle değil gerçekten adet agrısı gibi bide afedersin sanki gaz sancısı gibi bir şişkinlik oldu. Dediğin gibi insan 14 günde bekleyemiyor meraktan gerçekten tam kararsızlık arefesinde oluyor insan ne yapacağını bilmiyor umarım ikimiz de olumlu sonuçlar alırız
Evet evet haklısınız ben bekliycem zaten 1 hafta kadar bir süre daha teşekkür ederim yinede bilgilendirdiğiniz içinAma 18-19 tarihleri çok yeni eğer bir döllenme olduysa bile rahime yerleşme zamanı var 2 test içinde erken geliyor ama hem erken gebelik hemde kan için eğer rahime yerleşme süresi 1 hafta içerisinde oluyorsa bana kalırsa biraz daha bekleyin derim çünkü dediğim gibi rahme yerleştiğinde hcg değeriniz yükseliyor oda kanda belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?