• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık süreci

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayal98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
203
56
48
26
Meraba ben Kasım ayinda klomen + ovitrella iğnesi vuruldum ama sonuç negatif yarın tekrar klomene baslicam ama bu sefer 2 kutu birden klomen kullanacam ilaç bittikten de 3 gün sonra doktorum.kontrole cagirdi daha önce böyle bi durum.yasayan var mı yardımcı olun

Meraba ben Kasım ayinda klomen + ovitrella iğnesi vuruldum ama sonuç negatif yarın tekrar klomene baslicam ama bu sefer 2 kutu birden klomen kullanacam ilaç bittikten de 3 gün sonra doktorum.kontrole cagirdi daha önce böyle bi durum.yasayan var mı yardımcı olun
Benimde Kasım ayı olmadı 5 aralık 2. yi vuruldum bakalım bekliyorum 6 gün sonra sonucum belli olucak da nedenki tek kutuda yumurtalıkların büyümemişmiydiki

Benimde Kasım ayı olmadı 5 aralık 2. yi vuruldum bakalım bekliyorum 6 gün sonra sonucum belli olucak da nedenki tek kutuda yumurtalıkların büyümemişmiydiki
Hayır canim buyumustu doktor çok iyi dedi hatta ama bende anlamadım neden 2 kutu birden içeceğimi sabah 2 akşam 2 hap birden icicem

Back
X