• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazılanırken form da kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mervikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
622
267
103
29
Selam hanımlar konu başlığın dan da anlayacağınız üzere gebelik düşünüyorum aynı zamanda fazla olan 6 kiloyu vererek nasip olursa gebeliğe başlamak istiyorum bunun için önerebileceginiz kür var mı ? Yada bu düşüncemi hayata geçirip başarılı olan var mı

Merhaba hiç gebeliği tatmadım ama aynı senin gibi hep aklımdaydı hatta ilk aydan kalıcağımı düşünerek uğraşmaya başlamadan 5 kilo verdim ve kalamadığım süreçte hepsini geri aldım..
O yüzden çokta plan yapmadan ilerle derim.
Allah nasip ederse hemen gebe kalırsan önümüz bahar yaz formunu koruman için yürüyüş yapabilirsin gebelikte ekmek şart diye biliyorum ama beyaz ekmek değil de kepek ekmeği yiyebilirsin pilav makarna yemen şart değil sulu yemeğini çorbanı yer ara öğünlerini meyve şeklinde yapabilirsin hem vitamini alırsın hemde kalorisi az beslenmiş olursun..
Aşerme ve canın bişeyi çok isteme konusuna gelirsek yiyeceksin ama her şeyi tadında yiyeceksin yani burda iraden konuya giricek kalkıp 1 tabak kısır değilde 3 kaşık yiyeceksin bir koca profiterol değilde 2 kaşık profiterol yiyeceksin şahsen ben allah nasip hamile kalırsam bu saydıklarımı yapmayı düşünüyorum..
Son olarak çok ünlü bir diyetisyenim vardı kendisi ben hamilelikte 6 7 kilo almıştım demişti yani diyeceğim o ki herşeyi yapsakta belli bir kiloyu kesin alacağımız kesin buna hazırlıklı ol canım 🤗🤗🤗

Gebe kalmak o kadar zor ki kiloları düşünemiyorum :( benim ablam kilo vermişti 57 den 53 e düşmüştü 🤣

bende aynı şekildeyim acaba kilo verebilecekmiyim 68 69 arasındayım şuan hamile kalmak istiyorum ama bu ikolayla da kalmamak istiyorum.

Bende sizdenim ☺️ 67yim 65r düşsem yeter ama boğazımı tutamıyorum malesef Bi gün az yesem sonra yine aynı düzene devam 😑

Bende aynı şekilde evlenirken 47 kiloydum şuan 57 😔 umarım hamile kalmadan verebilirim bizde 2 3 aydır istiyoruz bebek çok üstüne düşmemistik olmadı bu ay ciddi ciddi üstüne düşüyoruz bakalik olacak mı pko var bende de kür yapanlar varsa tavsiye alırım konuyu takipte olacağım ❤️

Merhaba hiç gebeliği tatmadım ama aynı senin gibi hep aklımdaydı hatta ilk aydan kalıcağımı düşünerek uğraşmaya başlamadan 5 kilo verdim ve kalamadığım süreçte hepsini geri aldım..
O yüzden çokta plan yapmadan ilerle derim.
Allah nasip ederse hemen gebe kalırsan önümüz bahar yaz formunu koruman için yürüyüş yapabilirsin gebelikte ekmek şart diye biliyorum ama beyaz ekmek değil de kepek ekmeği yiyebilirsin pilav makarna yemen şart değil sulu yemeğini çorbanı yer ara öğünlerini meyve şeklinde yapabilirsin hem vitamini alırsın hemde kalorisi az beslenmiş olursun..
Aşerme ve canın bişeyi çok isteme konusuna gelirsek yiyeceksin ama her şeyi tadında yiyeceksin yani burda iraden konuya giricek kalkıp 1 tabak kısır değilde 3 kaşık yiyeceksin bir koca profiterol değilde 2 kaşık profiterol yiyeceksin şahsen ben allah nasip hamile kalırsam bu saydıklarımı yapmayı düşünüyorum..
Son olarak çok ünlü bir diyetisyenim vardı kendisi ben hamilelikte 6 7 kilo almıştım demişti yani diyeceğim o ki herşeyi yapsakta belli bir kiloyu kesin alacağımız kesin buna hazırlıklı ol canım 🤗🤗🤗
Sanırım haklısınız ♡

bende aynı şekildeyim acaba kilo verebilecekmiyim 68 69 arasındayım şuan hamile kalmak istiyorum ama bu ikolayla da kalmamak istiyorum.
Allahın izniyle kalın ondan sonra belirli bir liste yaparak kendinizi toparlarsiniz zor ama imkansız degil

Bende sizdenim ☺ 67yim 65r düşsem yeter ama boğazımı tutamıyorum malesef Bi gün az yesem sonra yine aynı düzene devam 😑
Aksam 8 den sonra bir şey yemeyi bırakın çok zorlarsa bir kaşe yoğurt ve ya 1 elma yemeyi deneyin ve uyku düzeninizi toparlayin

Bende aynı şekilde evlenirken 47 kiloydum şuan 57 😔 umarım hamile kalmadan verebilirim bizde 2 3 aydır istiyoruz bebek çok üstüne düşmemistik olmadı bu ay ciddi ciddi üstüne düşüyoruz bakalik olacak mı pko var bende de kür yapanlar varsa tavsiye alırım konuyu takipte olacağım ❤
İnşallah olur dualarım sizinle ♡

Back