Arkadaşlar merhaba. 5 haftalık hamileyim. Kesem gözüktü. Henüz bebeği görmedik.dün gece wc de peçeteye açık pembe tonu kanama geldi. Acile gittim. Kese de kanama yok dediler. Düşük, lekeleme Vs.olabilir dedi. Şuan bebek gözükmediği için birşey yapamayız dediler. Kanama pembeden kahverengiye döndü. Şuan ise çok az var yok arası. Yat dinlen, bol su iç ve ilişki yok dedi. Daha öncede boş gebelik geçirdim. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeklikte kanama
- Konu Sahibi Ctg
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #düsük gebelik gebelikte kanama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ekim 2019
- 1.444
- 1.824
- 53
- 33
Lütfen yat dinlen 6. Haftada ve 11. Haftada kanama yaşadım. 6. Haftadaki senin gibiydi. Muhakkak rahim ağzına alttan muayene ile baktır. Tuvalet dışında ayağa kalkma.Arkadaşlar merhaba. 5 haftalık hamileyim. Kesem gözüktü. Henüz bebeği görmedik.dün gece wc de peçeteye açık pembe tonu kanama geldi. Acile gittim. Kese de kanama yok dediler. Düşük, lekeleme Vs.olabilir dedi. Şuan bebek gözükmediği için birşey yapamayız dediler. Kanama pembeden kahverengiye döndü. Şuan ise çok az var yok arası. Yat dinlen, bol su iç ve ilişki yok dedi. Daha öncede boş gebelik geçirdim. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Daha önce alttan muayene olmuştum hamile kalmadan önce hiç bir şey yok iyisin denildi. Peki şuan nasılsın? Ve ilaç iğne falan verdiler mi? 1 hafta sonra gel dediler bana bekliyorumLütfen yat dinlen 6. Haftada ve 11. Haftada kanama yaşadım. 6. Haftadaki senin gibiydi. Muhakkak rahim ağzına alttan muayene ile baktır. Tuvalet dışında ayağa kalkma.
- 22 Ekim 2019
- 1.444
- 1.824
- 53
- 33
Progestan ilaaç ve iğne verdiler. Hamile kalmadan önce ölçüm başka bu başka. Bence doktorun alttan muayene etseydi bebeği de görebilirdi. Çünkü görüntü net oluyor. Ama kanamaları önemsiz görme.Daha önce alttan muayene olmuştum hamile kalmadan önce hiç bir şey yok iyisin denildi. Peki şuan nasılsın? Ve ilaç iğne falan verdiler mi? 1 hafta sonra gel dediler bana bekliyorum
İlkinde lekelenme gibi olmuştu benim de senin bahsettiğin gibi. Yine ilaç iğne aldım. Ama doktorum ilaç iğne %10 etkili sen yat dinlen demişti.
11. Haftamda su gibi kanamam oldu. Doktorum önce bebeğe baktı sonra direk alttan muayene ile rahim ağzına baktı. İlkinde de öyle yapmıştı. Başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim.
Anladım. İnşallah bişey olmazProgestan ilaaç ve iğne verdiler. Hamile kalmadan önce ölçüm başka bu başka. Bence doktorun alttan muayene etseydi bebeği de görebilirdi. Çünkü görüntü net oluyor. Ama kanamaları önemsiz görme.
İlkinde lekelenme gibi olmuştu benim de senin bahsettiğin gibi. Yine ilaç iğne aldım. Ama doktorum ilaç iğne %10 etkili sen yat dinlen demişti.
11. Haftamda su gibi kanamam oldu. Doktorum önce bebeğe baktı sonra direk alttan muayene ile rahim ağzına baktı. İlkinde de öyle yapmıştı. Başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim.
Şuan azaldı kendi doktoruma 1 hafta sonra gidicem. Bakalım allahım hayırlısını versin
- 16 Aralık 2017
- 610
- 818
- 53
Şu an ne durumdasın peki merak ettim. İnşallah iyisinizdir bebekle!Anladım. İnşallah bişey olmaz
Şuan azaldı kendi doktoruma 1 hafta sonra gidicem. Bakalım allahım hayırlısını versin
Canım bende aynı durymdayım benim kasık ve bel ağrım da var biraz da şiddetli ilk zamanlara göre nokdu sonucun acabaArkadaşlar merhaba. 5 haftalık hamileyim. Kesem gözüktü. Henüz bebeği görmedik.dün gece wc de peçeteye açık pembe tonu kanama geldi. Acile gittim. Kese de kanama yok dediler. Düşük, lekeleme Vs.olabilir dedi. Şuan bebek gözükmediği için birşey yapamayız dediler. Kanama pembeden kahverengiye döndü. Şuan ise çok az var yok arası. Yat dinlen, bol su iç ve ilişki yok dedi. Daha öncede boş gebelik geçirdim. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Canım doktorunuz ne demişti aynı durum var 5. Haftadayız yenı girdik ama baya ağrım var. Arada ara sarı kahve akintim oluyorCanım bende aynı durymdayım benim kasık ve bel ağrım da var biraz da şiddetli ilk zamanlara göre nokdu sonucun acaba
Canım benim kanamam başladı bikaç gün sonra baya adet gibi düşük yaptım maalesef senin kahveymiş ama benim kırmızıydı. Bazılarında gerçi kanamada olabiliyor ama düşükle sonuçlanmıyor biraz daha bekle doktorun bir şey demediyse canım. Dinlen bol bolCanım doktorunuz ne demişti aynı durum var 5. Haftadayız yenı girdik ama baya ağrım var. Arada ara sarı kahve akintim oluyor
Bakalım henüz kanamam başlamadı düşük yaparken pembe mukus gibi ni geldi benim ilkin öyle geldi so ra hep kahve ama doktora gittiğimde.kese duruyordu bebeği göremedik daha :/Canım benim kanamam başladı bikaç gün sonra baya adet gibi düşük yaptım maalesef senin kahveymiş ama benim kırmızıydı. Bazılarında gerçi kanamada olabiliyor ama düşükle sonuçlanmıyor biraz daha bekle doktorun bir şey demediyse canım. Dinlen bol bol
Olsun rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat elbet nasip eder askin üzme kendini demek ki sağlıksız bie gebelik olacakmışCanım benim kanamam başladı bikaç gün sonra baya adet gibi düşük yaptım maalesef senin kahveymiş ama benim kırmızıydı. Bazılarında gerçi kanamada olabiliyor ama düşükle sonuçlanmıyor biraz daha bekle doktorun bir şey demediyse canım. Dinlen bol bol
Şu an hamileyim canım çok şükür 32. haftada :) Çok üzülmüştüm Rabbim nasip etti 5-6 ay sonra tekrar :) İsteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah Allah :)Olsun rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat elbet nasip eder askin üzme kendini demek ki sağlıksız bie gebelik olacakmış
Amin canım inşAllah fazla hareket etmemem gerekiyor galiba çünkü cidden çok agrim oluyor benim nedenseŞu an hamileyim canım çok şükür 32. haftada :) Çok üzülmüştüm Rabbim nasip etti 5-6 ay sonra tekrar :) İsteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah Allah :)
uzan bacaklarını da yukarıda bi yere koy inşallah sağlıklı bi gebeliktir zaten değilse naparsan yap durmuyor sağlıklıysa da naparsan yap sıkıntı olmuyor benim öyle oldu yani. Belin mi kasığın mı ağrıyor canım ? yerleşmeden dolayı da olabilir.Amin canım inşAllah fazla hareket etmemem gerekiyor galiba çünkü cidden çok agrim oluyor benim nedense
Aynen öyle diyorlar canım inşallah sağlıklıdır . Hep duamdır hayırlı sağlıklı evlat versin rabbim. Belim inanılmaz ağrıyordu geçti ama şimdi mutfakta yemek hazırlayacak oluyorum kaşığına ağrı saplaniyor komple o bacak ağrıyoruzan bacaklarını da yukarıda bi yere koy inşallah sağlıklı bi gebeliktir zaten değilse naparsan yap durmuyor sağlıklıysa da naparsan yap sıkıntı olmuyor benim öyle oldu yani. Belin mi kasığın mı ağrıyor canım ? yerleşmeden dolayı da olabilir.