Evet tedavi protokollerinde genelde 12. Hafta diye belirtiliyor. Ama gidişata göre daha geç ya da zamanında bırakan var mi acabaBugün hemşireme sordum, gebelik gerçekleşirse 12. Haftaya kadar kullanıcaz dedi
Transferden itibaren kullanmaya başladım hem fitil hem iğne. Normalde 12.hafta kesiyor doktor ama benim ara ara kanamam olduğu için 16 haftaya kadar kullanmamı söylediKızlar merhaba, tüp bebekte gebeliğin kaçıncı haftasında progesteron hormonu kullanmayi bıraktınız.
Benimkide 12.hafta diyor. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.Transferden itibaren kullanmaya başladım hem fitil hem iğne. Normalde 12.hafta kesiyor doktor ama benim ara ara kanamam olduğu için 16 haftaya kadar kullanmamı söyledi
Geçmişte kaybınız var mı? Ya da ultrasonda lekelenme gördüyse veya rahim kalınlığını yeterli görmediyse filan onun için vermiş olabilir mi acaba?Merhaba ben 6 haftalik gebeyim 5 haftada muayeneye gittim doktor düşük ihtimaline karşı progesteron verdi kese gözükmeden progesteron verilir mi
Tüp bebek tedavisinde. Transfer olur olmaz progesterona başlanıyor zaten. Eğer bir riskiniz varsa, vermesi normal.Merhaba ben 6 haftalik gebeyim 5 haftada muayeneye gittim doktor düşük ihtimaline karşı progesteron verdi kese gözükmeden progesteron verilir mi
Tüp Bebek değil benimki daha öncesinde 3 düşük yaşadım belki o yüzden vermiş olabilirTüp bebek tedavisinde. Transfer olur olmaz progesterona başlanıyor zaten. Eğer bir riskiniz varsa, vermesi normal.
Canim bana 10. Haftaya kadar devam dediler sisli memorial de tedavi oldumEvet tedavi protokollerinde genelde 12. Hafta diye belirtiliyor. Ama gidişata göre daha geç ya da zamanında bırakan var mi acaba
Evet düşük yaşamıştım. adetin üzerinden üç gün geçmişti kahverengi bı lekelenmem olmuştu riskli diye vermiştir merak ettiğim şey kese görünmeden verilmesinde bı sakınca yok mu sonuçta rahmi kalınlaştıran bı ilaçGeçmişte kaybınız var mı? Ya da ultrasonda lekelenme gördüyse veya rahim kalınlığını yeterli görmediyse filan onun için vermiş olabilir mi acaba?