Gebekikte progesteron

Mirkinaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
115
90
Kızlar merhaba, tüp bebekte gebeliğin kaçıncı haftasında progesteron hormonu kullanmayi bıraktınız.

Merhaba ben 6 haftalik gebeyim 5 haftada muayeneye gittim doktor düşük ihtimaline karşı progesteron verdi kese gözükmeden progesteron verilir mi

Kızlar merhaba, tüp bebekte gebeliğin kaçıncı haftasında progesteron hormonu kullanmayi bıraktınız.
Transferden itibaren kullanmaya başladım hem fitil hem iğne. Normalde 12.hafta kesiyor doktor ama benim ara ara kanamam olduğu için 16 haftaya kadar kullanmamı söyledi

Merhaba ben 6 haftalik gebeyim 5 haftada muayeneye gittim doktor düşük ihtimaline karşı progesteron verdi kese gözükmeden progesteron verilir mi
Geçmişte kaybınız var mı? Ya da ultrasonda lekelenme gördüyse veya rahim kalınlığını yeterli görmediyse filan onun için vermiş olabilir mi acaba?

Geçmişte kaybınız var mı? Ya da ultrasonda lekelenme gördüyse veya rahim kalınlığını yeterli görmediyse filan onun için vermiş olabilir mi acaba?
Evet düşük yaşamıştım. adetin üzerinden üç gün geçmişti kahverengi bı lekelenmem olmuştu riskli diye vermiştir merak ettiğim şey kese görünmeden verilmesinde bı sakınca yok mu sonuçta rahmi kalınlaştıran bı ilaç

X