- 7 Mayıs 2014
- 148
- 43
- 123
- 37
Bizde bebek istiyoryu artik. Ama olmaz die korkularim var :/ Eşim yorgun geliyor isten birliktelik düzenimiz pek yok dr a gidip öyle mi başlamalıyız çalışmalara
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dünya kadar tedavi gördüm problem yok diyorlar hiç bişeyin yok diyolar anlamıyorum ki bende
kızlar ben aranıza yeni katıldım 2 imyasal gebeliğim var 1 yıldır istiyoruz bebişimizi ama Rabbim kısmet etmedi inşallah isteyen herkese nasip olur annelik ben bu ay klomen kullandım ve dün çatlama iğnesi yaptırdım aranızda bunları kullanan var mı????
Evet rahim filmi zormuş cidden. Ama anestezi ile yapan var diye duymuştum. bakalım neler isticek bu doktor benden.. düşünüyor musun rahim filmi?
Amin inşallah tez vakitte. Bu siteyi üye olmadan takip ederdim çocuğu olmayanlarla ilgili yeni de üye oldum çok ta memnun oldum:) acılar paylaştıkça azalırmış derler ya o hesap işte
Bizde bebek istiyoryu artik. Ama olmaz die korkularim var :/ Eşim yorgun geliyor isten birliktelik düzenimiz pek yok dr a gidip öyle mi başlamalıyız çalışmalara
Bazı erkekler daha duygusal olabiliyor bu konuda... 3 yıldır bekliyoruz biz.... Bazen bakma delirecek gibi oluyorum kesinlikle ikna olmuyorum ama bazen de ne yapayım diyorum kendimi yesem bitirsem nolur ... Zor bişey ya ..insanın ruh halini çok etkiliyor
Mrb canım benimde 2 yıl oldu hala olmadı. bi kimyasal gebelik geçirdim bidahada bişey olmadı. dr a gittim hormonlar normal dedi. ultrasonlada baktı simirde aldı akıntı var dedi fitil filan verdi yumurtalıklar normal görünüyo dedi. sen fitili kullan, kullanırkende korun sonra bi kaç ay daha dene olmazsa gel dedi. kullandım bitti aradan 4 ay geçti hala tık yokgitmeye korkuyorum. doğal yollarla olsun istiyorum ama bikaç ay daha olmazsa gidicem artık. benim de tek sorunum kilomum fazla olması. dr kilo ver dedi muhtemel sebebin o olabilir dedi. çünkü diğer herşeyin normal dedi.
Rabbim daha çok bekletmesin bizleri inşallahhh
canım bi kadın doğum doktorundan randevu al biz bebek düşünüyoruz yumurtalıklarıma baktırmak istiyorum bi problem var mı falan de ?ve folikasit kullanmaya başla
Canımm inan bilmiyorum artık onada razıyım ama bakaım doktor ne derse bu sefer o
CANIM öncelikle merhaba hoşgeldiin
kilo etken olabilir çünkü yumurtalıkları tembelleştiriyor.
bence daha fazla bekleme doktora git çünkü bende altı aylıkken klomen ve iğne kullandım olmadı doğal yollaolsun derken 8 ay daha geçti ve malesef hala bişi yok ara verdiğime çok pişmanım tek doktorla kalma bende pko olduğun ilk doktorum blemedi
Canim kadin dogumdan randevu alicam alttan muane ister mi cok cekiniyorum
Hoşbulduk canım.. walla bi kaç ay daha durup gidicem olmadı :26: korkuyorum aslında.. Allah beterinden sakınsın ama millet ne güzel doğal yollarla kalıo bizim çektiklerimize bak
kilo etken canım heleki benim üzerimde. o hamile kaldığım dönem zaten 19 kilo vermiştim o ara kalmıştım. sonra kaybedince psikolojikman yedim yedim şiştim ve fazlası ile geri aldımyani aynı kiloya düşebilmeyi becerebilirsem sorun kalmıcak inş. die umut ediorum. ben çok yoruldum artık. ama bu ay boş geçicez malum bayram geliyo. benim kociş geç saatlere kadar mağzada yorgun argın ewe gelio hatta bende yardıma gidiyorum ve ewe döndüğümüzde peltim çıkmış oluyo. ne benden ne de ondan ses çıkıo walla bu ay malesef boşa gitti benim
bugün geldim canım doktordan.. her şey tahliller falan normal çıktı. inofolic diye bir ilaç verdi,kolaylaştırır dedi gebeliği.. bakalım artık
rahim filmi falanda çekindin mi ? canım klomen aşılama falan oldu mu ?
rahim filmi çekmedim klomen çatlatma iğnesi serophene grophene vajinal tabletler daha neler neler olmuyorr boş verdim bende allah ne zaman verir se artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?