• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe olma ihtimalim

damlaa0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
3
0
1
25
Ya merhabaa benim erkek arkadaşımla 3 kere korunmasız ilişkim oldu ve üçündede öyle bi durum oldu ilaç aldı ama içmedim adetim gecikmeden beta hcg 2.30 çıktı gebelik testi yaptım negatif ama sürekli uyuyorum göğüslerim şiş adet olcak gibi ağrım var ama olmuyorum aşırı duygudaşım iştahım hiç yok ve bugun sol göğsümden sıkınca su geldi hamilemiyim sizce ama doktor ultrasonda bisey görünmedi dedi ilişkinin üstünden 2 hafta geçti 😔😔 şuan ayrıyız ve çok kötü bi şekilde ayrıldık

Adetinizden kaç gün önce bthcg yaptirdnz normalde gebelik yokken 1 üstü pek cikmaz diye biliyorum belkide gebelik oluşuyordur değer yeni yükselmeye başlıyor olabilir :( gebelik varsada usg de gozukmez supheli ilski uzerinden iki hafta gectiyse bu deger çok düşük

Ya merhabaa benim erkek arkadaşımla 3 kere korunmasız ilişkim oldu ve üçündede öyle bi durum oldu ilaç aldı ama içmedim adetim gecikmeden beta hcg 2.30 çıktı gebelik testi yaptım negatif ama sürekli uyuyorum göğüslerim şiş adet olcak gibi ağrım var ama olmuyorum aşırı duygudaşım iştahım hiç yok ve bugun sol göğsümden sıkınca su geldi hamilemiyim sizce ama doktor ultrasonda bisey görünmedi dedi ilişkinin üstünden 2 hafta geçti 😔😔 şuan ayrıyız ve çok kötü bi şekilde ayrıldık
Ya merhaba ne demek oluyor?
Gebe kalmak istemiyorsanız ya korunacaktınız yada ilacı alacaktınız, sizin amacınız ne?buradan gebe kalmak gibi görünüyor
Bir-iki-üç….amaç ne yani korunmasız defalarca ilişkiye girmedeki amaç gebelikten başka ne olabilir
Hamile kalayımda beni terkedemesin mi dediniz

İlişkiden iki hafta sonra zaten ultrasonda bir şey görünmez. 6-7 haftalıkken kese görünüyor sanırım. Gebelik belirtileri de o kadar erken görülmez. Ama maşallah gebe kalmak için elinizden geleni de yapmışsınız. Gebelik henüz oluşmamış da oluşuyor olabilir.

Back