Gebe Olma İhtimalim Nedir Yardım!

rockergirlml

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
57
1
36
Sakarya
Merhaba arkadaşlar, bir kaç gündür gebelik endişem var sizle bunu paylaşmak istiyorum.
5 Haziran günü, tam yumurtlama dönemimde erkek arkadaşımla geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik. 24 saat sonra norlevo kullandım. Haptan sonra 1 kaç kere anal ilişkimiz oldu ama içeri boşalma olmadı tabiki yine. Bu olaydan 5 gün sonra yani ayın 10unda ilacın etkisiyle erken kanamam oldu. Şimdi bir ay geçti ayın 14ündeyiz ve biraz gebelik endişem var. Sorum şu:
Bu norlevodan sonra kanama olması gebe olma ihtimalimi yok eder mi? Yoksa şuan adetim geciktiği için endişelenmeli miyim? Lütfen tecrübesi olanlar yardım etsin çok korkuyorum.

merhaba arkadaşlar adetim 8 gün geçti test yaptım negatif çıktı ama hiç bir adet belirtimde çok halsizim aşırı uykum geliyo ve zor nefes alıyorum .acaba hamilemiyim yardımcı olun test yapıp negatif cıkıp hamile oldugunu ögrenen varmı...kafam çok karışık. ilk hamileligimdede adetim geçtikten 15 gün sonra silik olarak çıkmıştı teste.

Evet yapacağım zaten. Peki ilişkiye gireli 1 aydan fazla olmuşken sonuç negatif çıkarsa bu sonuca güvenebilirim değil mi? Adetim bu hafta olmazsa alıcam testi eczaneden.

Kan testi yaptir sana canim emin olursun burdan bise soylemek zor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet yapacağım zaten. Peki ilişkiye gireli 1 aydan fazla olmuşken sonuç negatif çıkarsa bu sonuca güvenebilirim değil mi? Adetim bu hafta olmazsa alıcam testi eczaneden.

Tabi ama o belli olmaz kisiden kisiye degisir kantesti yapsan ozman tam belli olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…