- 15 Eylül 2013
- 1.792
- 3.021
- 408
- 35
Merhaba arkadaşlar şuan ilginç bi durumla karşı karşıyayım. Tarihlerle anlatayım. En son adetim 11 ağustostu ve adet periyodum gayet düzenli 30-31 gündür. bugün itibari ile tam 11 gün geciktim. Eylül 9unda eşimle korunmadan bırlıkte olduk, ve gunum geldıgınde adet olmadım gecıkmeme ragmen 13 unde de birlikte olduk. Ve hala adet olmayınca ayın 15 inde kan testi yaptırdım cunku adetım 4 gun geçmişti negatif çıktı, bekledim ve adetimi 8 gün geçince yanı ayın 19unda doktora gittim rahımde kalınlaşma var ama teste ogrenırız ve yuzde yuz sonuc verır dedı, test yaptırdım negatıf cıkınca adet sokturucu verdı sadece 1 gun kullandım sonra içime kurt düştü bıraktım. hala adet olmadım göğüslerim feci şiş ve ağrıyor ama hiç adet olacakmışım gibi de değilim. başka doktora gittim gebelik yok ama ilişki yenı tarih oldugu için yumurtlaman geç olmuş olabılır 1 hafta daha bekle sonra test yaptır yıne bısey çıkmazsa kesın adet sokturucu kullan dedı. 30 eylüle kadar bekliycem mecburen, çok tuhaf bi durum bu ya ::44: