Sermec BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶 Kayıtlı Üye 29 Haziran 2019 2.066 1.791 133 33 23 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sermec #1 Kızlar benım bata 4 gun var bugun ıkı tane gebelık testı yaptım ve hemen ıkıncı cizgi cıktı ama silik yanı hamıle olabilirim ve bugun bilmeden sabah biraz caksır suyu içtim bir zararı olur mu acaba hamileysem böyle bir şey yasayan var mı
Kızlar benım bata 4 gun var bugun ıkı tane gebelık testı yaptım ve hemen ıkıncı cizgi cıktı ama silik yanı hamıle olabilirim ve bugun bilmeden sabah biraz caksır suyu içtim bir zararı olur mu acaba hamileysem böyle bir şey yasayan var mı
Alya86 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2018 2.884 5.501 158 23 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sermec #2 Bişey içme git kan tahlili ver büyük ihtimalle hamilesindir
Sermec BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶 Kayıtlı Üye 29 Haziran 2019 2.066 1.791 133 33 23 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sermec #3 Alya86 .!.: Bişey içme git kan tahlili ver büyük ihtimalle hamilesindir Genişletmek için tıkla... Testten önce içmiştim inş bir sorun olıstırmaz yarın kan verecm
Alya86 .!.: Bişey içme git kan tahlili ver büyük ihtimalle hamilesindir Genişletmek için tıkla... Testten önce içmiştim inş bir sorun olıstırmaz yarın kan verecm
Alya86 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2018 2.884 5.501 158 23 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sermec #4 Sermec .!.: Testten önce içmiştim inş bir sorun olıstırmaz yarın kan verecm Genişletmek için tıkla... Olmaz canım ya maydanoz zencefil falan tüketme onlar düşük yaptırabilirmiş hayırlısı olsun sonucundan haber ver
Sermec .!.: Testten önce içmiştim inş bir sorun olıstırmaz yarın kan verecm Genişletmek için tıkla... Olmaz canım ya maydanoz zencefil falan tüketme onlar düşük yaptırabilirmiş hayırlısı olsun sonucundan haber ver
Sermec BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶 Kayıtlı Üye 29 Haziran 2019 2.066 1.791 133 33 23 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sermec #5 Alya86 .!.: Olmaz canım ya maydanoz zencefil falan tüketme onlar düşük yaptırabilirmiş hayırlısı olsun sonucundan haber ver Genişletmek için tıkla... Tamam cnm çarşamba cıkar yarın aile hekiminde kan vercem
Alya86 .!.: Olmaz canım ya maydanoz zencefil falan tüketme onlar düşük yaptırabilirmiş hayırlısı olsun sonucundan haber ver Genişletmek için tıkla... Tamam cnm çarşamba cıkar yarın aile hekiminde kan vercem