Gebe olduunu dourunca anlad....

hxuxrrem 2000

SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
5.323
31
Hamileliğini doğurunca anladı
Kanada Quebec`te yaşayan 24 yaşındaki bir kadın hamile olduğunu fark etmeden evinde bir bebek dünyaya getirdi. 2 kilo 81 gram doğan bebeğin sağlıklı olduğu kaydedildi.
Melanie Desroches adlı genç kadın TVA televizyonuna yaptığı açıklamada, karın ağrısı çekmeye başladığını ve bu ağrının regl krampları olduğunu sandığını, ağrıların gittikçe şiddetlendiğini ve daha sonra bebeğin başının dışarı çıktığını gördüğünü, hemen arkadaşını çağırdığını anlattı.

Genç annenin hamileliği döneminde de regl olmaya devam ettiği ve çok az kilo aldığı belirtildi.

2 kilo 81 gram doğan bebeğin sağlıklı olduğu kaydedildi.

alıntı

Yok canim daha neler insan anlamazmi hicmi tekmelememis cocuk hicmi karni sismemis as ermemis ne bileyim ya tam safmis o kadinda hayret birsey:1closedeyes:

2-3 ay once falan tv de buna benzer bir haber dinlemistim,amerikali obez bir kadinda ayni sekilde hamile oldugunu anlamadan 9 ay gecirmis ve sancilari basladigi anda bunu hastalik zannedip hastaneye gittiginde hamile oldugunu ogrenmisti ve ayni gun dogum yapip cok saglikli bir bebegin annesi olmustu(rabbim bir mucizede bana bagislasin ne olur)yani cok nadirde olsa olabiliyor boyle seyler.

vay beeee
allahın işi işte ama insan şok olur yaaaa ağrıların oluyor birde bakmışsın bir kafa çıkmış

ilginc bisey ama fransada cok olmus. ben 18 yasinda bir kizi duymustum ayni olmus cok agrisi olmus ve hastaneye kaldirmislar cocugu dogmus. bunlar ilginc seyler ne bilim nasil anlamiyorlar karni sismiyormu bilemiyorum vallaa allah normal dogumlar nasip etsin herkeze

hürrem üzerini tıkla konu açılıyo cnm
sadece bilgin olsun ve açtığın konularda bahset demek istedim

ilginc bisey ama fransada cok olmus. ben 18 yasinda bir kizi duymustum ayni olmus cok agrisi olmus ve hastaneye kaldirmislar cocugu dogmus. bunlar ilginc seyler ne bilim nasil anlamiyorlar karni sismiyormu bilemiyorum vallaa allah normal dogumlar nasip etsin herkeze

amin ...ebrucum....rabbim herkese hayırlı doğumlar nasib etsin...hayırlı evlatlar nasib etsin....

:1shok: yook canım kesin öyledir.bu bebek harekettemi etmedi yahuu.bide 24 yaşında yanii. insan vucudunda bişeyler rolduğunu hissetmezmi.

Yuh bee ohaaa
anlamamışmııı,y:1shok:abancılarında cahili tam kör cahil oluyor haa laelaelaelaelae
ayy adet sancısı diyoor amaaan doğurmuş bile...adını da süprizcan koyar artık:roflol:

hürrem üzerini tıkla konu açılıyo cnm
sadece bilgin olsun ve açtığın konularda bahset demek istedim

mira açılmıyo yaaa canım..... bide tatlım;ben bu linki nerde bulcam eklemek için,eklemekle ne elde ediyorum yada neden eklemeliyim aydınlatırmısın?:uhm:

2-3 ay once falan tv de buna benzer bir haber dinlemistim,amerikali obez bir kadinda ayni sekilde hamile oldugunu anlamadan 9 ay gecirmis ve sancilari basladigi anda bunu hastalik zannedip hastaneye gittiginde hamile oldugunu ogrenmisti ve ayni gun dogum yapip cok saglikli bir bebegin annesi olmustu(rabbim bir mucizede bana bagislasin ne olur)yani cok nadirde olsa olabiliyor boyle seyler.

allah gönlüne göre nasip etsin arkadaşım

X