Gebe olabilir miyim ?

krg1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Yaklaşık 1 haftadır kasıkta batma hissediyordum 6 gün önce kan verdim negatif çıktı ara ara baş dönmesine benzer bir şey oluyor 2 gün sıcak basması oldu bir kaç kere kasıkta batma ara ara oluyor ilişki sonrası hiç hissetmediğim kasıkta Ağrı gibi bir şey oldu reglim 4 gün gecikti sizce kaset test yapmalı mıyım ?

Umarım vardır hayatım 🍀 Haber verirsin başka belirtin var mı? Bende de kasık batması var kasık ağrısı var…
Halsizlik hep bir yatma isteği var ama yeni grip atlattım ondan olabilir diye düşündüm birde iştah artışı var ama psikolojik mi acaba diye düşündüm :) siz gebe misiniz şuan ?

Halsizlik hep bir yatma isteği var ama yeni grip atlattım ondan olabilir diye düşündüm birde iştah artışı var ama psikolojik mi acaba diye düşündüm :) siz gebe misiniz şuan ?
Şüphem var birkaç güne test yapacağım inşallah gebeyimdir 🍀❤️

Yazdığınız bütün belirtileri bende yaşıyorum ayrıca bat 25iydi 4. Gün geçikme yaşıyorum kaset test yaptım negatif çıktı ilk defa bu kadar çok geciktim hayırlısı ikimiz içinde 😅

Ben de bu durumdayım 2-3 gün geciktim. Batmalarım ve bacağa vuran ağrı devam ediyor ben de negatif gördüm testte. Kist olmasından şüphelendim maalesef

Ben de bu durumdayım 2-3 gün geciktim. Batmalarım ve bacağa vuran ağrı devam ediyor ben de negatif gördüm testte. Kist olmasından şüphelendim maalesef
Maalesef benimde negatif polikistik de var bende biraz daha bekleyip olmazsam doktora gideceğim 😕

Maalesef benimde negatif polikistik de var bende biraz daha bekleyip olmazsam doktora gideceğim 😕
Bende de polikistik var maalesef. Sol tarafımda batmalar devam ediyor o tarafa doğru yatınca da ağrı yapıyor ben de yılbaşından sonra gideceğim umarım ciddi bir durum olmaz

Back
X