- 21 Eylül 2023
- 141
- -33
- 18
Çok teşekkür ederimHiç korkmayın bence varsa kısmeti ne yapsanızda bebiş gelir. Adet gecikmenizi bekleyin umarım güzel haberler verirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimHiç korkmayın bence varsa kısmeti ne yapsanızda bebiş gelir. Adet gecikmenizi bekleyin umarım güzel haberler verirsiniz
Gebeliğe hazırlanırken kullanılabiliyormu buBen bu ay gynopol kullanmıştım tavsiye ile size de öneririm gebelik varsa çok etkisi vardır bence bende
Hayırlara vesile olur inşallahBen çatlatma iğnesi yaptım bu ay 8. Günümdeyim heyecanla bekliyorum canım teşekkür ederim bilginiz için de
Evet bir vitamin zaten folik asitte içeriyor çok faydalıGebeliğe hazırlanırken kullanılabiliyormu bu
İnşallah teşekkür ederim sizin de öyleHayırlara vesile olur inşallah
Hayatım naptın, test verdin miEvet bir vitamin zaten folik asitte içeriyor çok faydalı
Evde test yaptım teste göre varHayatım naptın, test verdin mi
Merhaba hayırlı uğurlu olsun kaç gün kala test yaptınızEvde test yaptım teste göre var
Teşekkür ederim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Adet gecikmemin 6.gününde yaptım. Ona rağmen silik açık kırmızı çıktı ikinci çizgi.Merhaba hayırlı uğurlu olsun kaç gün kala test yaptınız
Amin inşallah benim adet günüme 5 gün var ama kaç gündür göğüslerim de çok ağrı sızı var , sol kasığım da ara ara agrı oluyor karnım da şişkinlik var adete 10 gün kala başladılar bunlar ve sanki ilişki sırasın da da kasıgıma ağrı giriyor erken gebelik testi yapsam çıkar mı acabaTeşekkür ederim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Adet gecikmemin 6.gününde yaptım. Ona rağmen silik açık kırmızı çıktı ikinci çizgi.
Ben sanırım reglimden hemen sonra gebe kalmışım. Regl bitiminden 4 gün sonra göğüslerimde acayip şişlik ve hassasiyet vardı. Hâlâ da devam ediyor. Kasık ve bel ağrısı da 29 gündür sürüyor her an adet olacakmışım gibi sızlıyordum. Aşırı uyku hali var birde. Bence adetinizin geçmesini bekleyin. En iyi sonucu o zaman alırsınız umarım siz de pozitifi görürsünüzAmin inşallah benim adet günüme 5 gün var ama kaç gündür göğüslerim de çok ağrı sızı var , sol kasığım da ara ara agrı oluyor karnım da şişkinlik var adete 10 gün kala başladılar bunlar ve sanki ilişki sırasın da da kasıgıma ağrı giriyor erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba
Maşallah rabbim sağlıcakla uzun ömürlerle versin kucağınızaEvde test yaptım teste göre var
Ben sanırım reglimden hemen sonra gebe kalmışım. Regl bitiminden 4 gün sonra göğüslerimde acayip şişlik ve hassasiyet vardı. Hâlâ da devam ediyor. Kasık ve bel ağrısı da 29 gündür sürüyor her an adet olacakmışım gibi sızlıyordum. Aşırı uyku hali var birde. Bence adetinizin geçmesini bekleyin. En iyi sonucu o zaman alırsınız umarım siz de pozitifi görürsünAmin inşallah benim adet günüme 5 gün var ama kaç gündür göğüslerim de çok ağrı sızı var , sol kasığım da ara ara agrı oluyor karnım da şişkinlik var adete 10 gün kala başladılar bunlar ve sanki ilişki sırasın da da kasıgıma ağrı giriyor erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah razı olsunMaşallah rabbim sağlıcakla uzun ömürlerle versin kucağınıza
Bakalım umarım teşekkür ederimBen sanırım reglimden hemen sonra gebe kalmışım. Regl bitiminden 4 gün sonra göğüslerimde acayip şişlik ve hassasiyet vardı. Hâlâ da devam ediyor. Kasık ve bel ağrısı da 29 gündür sürüyor her an adet olacakmışım gibi sızlıyordum. Aşırı uyku hali var birde. Bence adetinizin geçmesini bekleyin. En iyi sonucu o zaman alırsınız umarım siz de pozitifi görürsünüz
kan verdinmi canım senBen sanırım reglimden hemen sonra gebe kalmışım. Regl bitiminden 4 gün sonra göğüslerimde acayip şişlik ve hassasiyet vardı. Hâlâ da devam ediyor. Kasık ve bel ağrısı da 29 gündür sürüyor her an adet olacakmışım gibi sızlıyordum. Aşırı uyku hali var birde. Bence adetinizin geçmesini bekleyin. En iyi sonucu o zaman alırsınız umarım siz de pozitifi görürsünüz
Evet canım gebeyimkan verdinmi canım sen
Merhaba inanın bunlar önemli etkenler değil bence. Çünkü benim yumurtlama döngüm dışında oldu. Regl bitiminden hemen sonra oldu. Bu arada iki günde bir ilişki daha sağlıklı. Spermlerin kalitesi düşüyor her gün ilişki olursa.Merhabalar sizlere bir şey sormak istiyorum 16 eylülde âdet oldum 21 eylülde âdetim bitti temizlendim bir doktorun önerisiyle 28 eylül 4 Ekim arasında eşimle birlikte olduk hamile kalma olasılığım nedir adet gününe kadar ilişkiye girmemiz gerekiyormu
Çok şükür Rabbim e gebeyim. Allah'ım herkese nasip etsinsemptomlar öyle duruyor canım umarım olur bakalımm