Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geciktiyseniz test yapin sabah ilk idrarlaAdetim gecikti ama biz korunmuştuk. Ağrı kesici aldım kas gevşeltici ile fıtık başlangıcı olduğu için başka türlü geçmiyo almak zorunda kalıyorum. Ve akıntım da arttı. Belki psikolojik düşünüyorum ama hamile kalmış olabilir miyim???
Yani geri çekilme ile korunma. Ama benim adetim düzensiz fakat 20 sinde olurdum en geç geçen ayın 20 sinden beri de olmuyorum zaten. Ama ağrı kesici de geçen hafta çok aldım hergün bugünlerde de alıyorum. Acaba ağrı kesiciden kas gevşelticiden mi deidm. Arveles alıyorum ağrı kesici onun güçlü olduğunu söylediler bana çünkü.Bir de nasil korundunuz korunma sekliniz nedir
Dilimizde tüy bitti geri çekilme korunma yöntemi değildir diyeYani geri çekilme ile korunma. Ama benim adetim düzensiz fakat 20 sinde olurdum en geç geçen ayın 20 sinden beri de olmuyorum zaten. Ama ağrı kesici de geçen hafta çok aldım hergün bugünlerde de alıyorum. Acaba ağrı kesiciden kas gevşelticiden mi deidm. Arveles alıyorum ağrı kesici onun güçlü olduğunu söylediler bana çünkü.
Korunurken bile hamile kalmak mümkün test yapmadan anlayamazsını
Gebe kalsam bi dert kalmasam bi dert şu aralar o yüzden endişe içindeyim test de yapmadım çünküKorunurken bile hamile kalmak mümkün test yapmadan anlayamazsınız
Valla olsa çok sevinicem ama ne yapıcamı da şaşıcam ben öyle bi karışık haldeyim birine de söyleyemedimDilimizde tüy bitti geri çekilme korunma yöntemi değildir diye
Niye peki istenmeyen gebelik mı olur? Test yapın mutlaka içtiğiniz ilaçlar zarar vermesin hamileysenizGebe kalsam bi dert kalmasam bi dert şu aralar o yüzden endişe içindeyim test de yapmadım çünkü
Daha kaç kere söylenecek bilmiyorum geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.Test yapın hamile olabilirsiniz biz burada anlayamayız bunuYani geri çekilme ile korunma. Ama benim adetim düzensiz fakat 20 sinde olurdum en geç geçen ayın 20 sinden beri de olmuyorum zaten. Ama ağrı kesici de geçen hafta çok aldım hergün bugünlerde de alıyorum. Acaba ağrı kesiciden kas gevşelticiden mi deidm. Arveles alıyorum ağrı kesici onun güçlü olduğunu söylediler bana çünkü.
Ya ilaç içende kondom kullanan da hamile kalabiliyor geri çekilme korunma yöntemi degilYani geri çekilme ile korunma. Ama benim adetim düzensiz fakat 20 sinde olurdum en geç geçen ayın 20 sinden beri de olmuyorum zaten. Ama ağrı kesici de geçen hafta çok aldım hergün bugünlerde de alıyorum. Acaba ağrı kesiciden kas gevşelticiden mi deidm. Arveles alıyorum ağrı kesici onun güçlü olduğunu söylediler bana çünkü.
Geri cekilme korunma yontemi degildir.Yani geri çekilme ile korunma. Ama benim adetim düzensiz fakat 20 sinde olurdum en geç geçen ayın 20 sinden beri de olmuyorum zaten. Ama ağrı kesici de geçen hafta çok aldım hergün bugünlerde de alıyorum. Acaba ağrı kesiciden kas gevşelticiden mi deidm. Arveles alıyorum ağrı kesici onun güçlü olduğunu söylediler bana çünkü.
Yani istenmeyen değil de ben bu ara baya sağlık sorunu yaşıyorum bide yurt dışından ne saman döner belirsiz haldeyiz ben annemle kalıyorum falan yalnız başıma olmasın diye bi dert yoksa olmasın keisnlikle demeidm yarın ilk işim sabahtan gidicem bakalım bugün aklıma düştü ama ilaçlardan diye düşündüm onlar gecikme yapar mı diyeNiye peki istenmeyen gebelik mı olur? Test yapın mutlaka içtiğiniz ilaçlar zarar vermesin hamileyseniz
Hayırlısı canım yalnız başına niye dert olsun ki öyle düşünme rabbim gönlüne göre versin inşallahYani istenmeyen değil de ben bu ara baya sağlık sorunu yaşıyorum bide yurt dışından ne saman döner belirsiz haldeyiz ben annemle kalıyorum falan yalnız başıma olmasın diye bi dert yoksa olmasın keisnlikle demeidm yarın ilk işim sabahtan gidicem bakalım bugün aklıma düştü ama ilaçlardan diye düşündüm onlar gecikme yapar mı diye
Evet evet biliyorum fakat kesin istemiyorum diye düşünmedim yoksa kondom vs korunma yöntemini tercih ederdim sadece ilaçlar konusunda düşüncesindeyim. Hem ağrı kesici hem kas gevşeltici alıyorum ni haftadır ve geçen ay olduğumu da hatırlamıyorum ay sonuna doğru 20 sinde oluyordum çünküDaha kaç kere söylenecek bilmiyorum geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.Test yapın hamile olabilirsiniz biz burada anlayamayız bunu
İnşallah hayırılısı olur ama işte geçen ay hatırlamıyorum tam ne ara oldum diye yada oldum öu diye çünkü bu ara baya ağrılarımla uğraştım fıtık vuruyor falan onla uğraşınca kendimi unuttum kıvrandırıyo bacağımıHayırlısı canım yalnız başına niye dert olsun ki öyle düşünme rabbim gönlüne göre versin inşallah
Evet ama ağrı kesici ve kas gevşeltici gecikme fakan yapar mı kiGeri cekilme korunma yontemi degildir.
Geçmiş olsunİnşallah hayırılısı olur ama işte geçen ay hatırlamıyorum tam ne ara oldum diye yada oldum öu diye çünkü bu ara baya ağrılarımla uğraştım fıtık vuruyor falan onla uğraşınca kendimi unuttum kıvrandırıyo bacağımı
Ağrı kesici gecikme yaparmı bilemem de ben adet ağrıdı için içtiğim zaman o ay kanamami azaltıyorEvet ama ağrı kesici ve kas gevşeltici gecikme fakan yapar mı ki
Bir an önce test yapın eğer bebek varsa ilaçlar zarar verebilir kesinleştirmek lazım artık,hem ağrı kesici adeti geciktirmez kanamayı azaltırEvet evet biliyorum fakat kesin istemiyorum diye düşünmedim yoksa kondom vs korunma yöntemini tercih ederdim sadece ilaçlar konusunda düşüncesindeyim. Hem ağrı kesici hem kas gevşeltici alıyorum ni haftadır ve geçen ay olduğumu da hatırlamıyorum ay sonuna doğru 20 sinde oluyordum çünkü