- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
- Konu Sahibi pembepatiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesiniz muhtemelenKızlar adetime 3 gün var biraz önce test yaptım böyle çıktı 1 seneden fazladır bebek istiyoruz umutlanmak istemiyorum aslında ama yorumlar mısınız
Yüksek ihtimal hamilesin benimkide aynı silik cizgi ciktiKızlar adetime 3 gün var biraz önce test yaptım böyle çıktı 1 seneden fazladır bebek istiyoruz umutlanmak istemiyorum aslında ama yorumlar mısınız
Amin inşallah isteyen herkesin olsun kesin görmeden umutlanmamaya çalışıyorumHamilesin tatlım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah çok teşekkür ederimTeste göre hamilesiniz, tebrikler.
Eşimde değil ama bende geçen ay pko başlangıcı teşhisi koymuşlardı foruma da yazmıştım hatta.Herhangi bir sağlık sorununuz varmıydı eşin ve sende cnm
Hayırlı olsun test pozitifKızlar adetime 3 gün var biraz önce test yaptım böyle çıktı 1 seneden fazladır bebek istiyoruz umutlanmak istemiyorum aslında ama yorumlar mısınız
Çok çokk çok teşekkür ederim inşallah yarın hayırlı haberler alırımHayırlı olsun test pozitif
İnşâllah cnm darısı bizlereÇok çokk çok teşekkür ederim inşallah yarın hayırlı haberler alırım
İnşallah ben c lfe macunla kaldım neler neler denedim bir bilseniz bu macunla kaldımİnşâllah cnm darısı bizlere
Kullandığınız ilk ayda mı kaldınız çok duydum ama alıp kullanmaya cesaret edememiştim bi daha ki ay bnde deneyeyimİnşallah ben c lfe macunla kaldım neler neler denedim bir bilseniz bu macunla kaldım
Kullanmaya başladım geçen ay şişenin yarısına geldi yumurtlama günüm geldi şimdi adeti bekliyordum şişenin kalanına başlamak için. Bu forumda yazan her şeyi denedim her şeyi incir hayıt yakı bu ay sadece bunu yaptımKullandığınız ilk ayda mı kaldınız çok duydum ama alıp kullanmaya cesaret edememiştim bi daha ki ay bnde deneyeyim
Ne güzel vesile olmuş inşallah banada vesile olurKullanmaya başladım geçen ay şişenin yarısına geldi yumurtlama günüm geldi şimdi adeti bekliyordum şişenin kalanına başlamak için. Bu forumda yazan her şeyi denedim her şeyi incir hayıt yakı bu ay sadece bunu yaptım
İnşâllah rabbim versin herkese el kucağına baktırmasın. Bende yarım şişe duruyor hayırlı haber alırsam seve seve gönderebilirim istersenizNe güzel vesile olmuş inşallah banada vesile olur