- 1 Temmuz 2019
- 96
- 64
- 18
- 31
- Konu Sahibi cocostarpasta
-
5 ila 6 gün geçti.5 hafta 6 günmü geçti yanlışmı anladım?
Çıkmaz diye korkup daha sonra çıkacağından korkuyorum. Hemen çıkmıyormuş yaRegliniz gectiyse neden kaset test ya da kan tahlili yaptirmiyorsunuz ?
Gebelik varsa her halukarda cikar merak etmeyin ben regle 5 gun kala normal kaset test ile ogrendim gebeligimi kaldi ki sizin regliniz geceli kac gun olmusÇıkmaz diye korkup daha sonra çıkacağından korkuyorum. Hemen çıkmıyormuş ya
Beni rahatlatın lütfen yerleşme kanamasında birkaç damla kan gelir miGebelik varsa her halukarda cikar merak etmeyin ben regle 5 gun kala normal kaset test ile ogrendim gebeligimi kaldi ki sizin regliniz geceli kac gun olmus
Bende 5 6 damla pembe renk akinti gelmistiBeni rahatlatın lütfen yerleşme kanamasında birkaç damla kan gelir mi
Pardon hafta gibi okumuşum. Gebelik testi yaptınız mı?5 ila 6 gün geçti.
Yapmadım ben sağlıkçıyım inanın kendime hayrım yok. Hamilelik diyince aklım başımdan gidiyo. Hemşirelere sordum hemen çıkmaz pzt yaptır bekle dediler ama ben gebelik istediğim için heyecanlanıyorumPardon hafta gibi okumuşum. Gebelik testi yaptınız mı?
Tapın kaset test belkide hamilesiniz yapmadan öğrenemezsiniz neticede 6 gün fazla bile öğrenmek için yada direk kan verin.Yapmadım ben sağlıkçıyım inanın kendime hayrım yok. Hamilelik diyince aklım başımdan gidiyo. Hemşirelere sordum hemen çıkmaz pzt yaptır bekle dediler ama ben gebelik istediğim için heyecanlanıyorum
Herkeste 5 gün kala cıkmıyormuş diyolar benim iki gün var adete acaba cıkarmıGebelik varsa her halukarda cikar merak etmeyin ben regle 5 gun kala normal kaset test ile ogrendim gebeligimi kaldi ki sizin regliniz geceli kac gun olmus
Herkeste 5 gun once cikacak diye bir kural yok zaten. Eger gec dollenme olmamissa reglden once yapilan testlerde idrara karistigi an cikiyor.Herkeste 5 gün kala cıkmıyormuş diyolar benim iki gün var adete acaba cıkarmı
Sonucununz ne acaba merak ettim deYapmadım ben sağlıkçıyım inanın kendime hayrım yok. Hamilelik diyince aklım başımdan gidiyo. Hemşirelere sordum hemen çıkmaz pzt yaptır bekle dediler ama ben gebelik istediğim için heyecanlanıyorum
GebeyimSonucununz ne acaba merak ettim de
Saglikla kucağınıza alın insaallah bende şuan aynı durumdayım da toplam kaç gün böyle lekelenme oldu 3 gun boyunca geldi benimde böyle pede bi kac damla afedersiniz peçeteye iplik şeklinde geliyoduMerhaba
Adetim 5 hatta 6 gün gecikti. Dün adet belirtilerimi yaşadım ama gelmedi. Kahverengi leke geldi neyse ertesi gün gelir dedim gene gelmedi. Pede geçmeyen kan pıhtısı geldi peçeteye. Kanama olmadı. 4 ay önce muayene oldum kistim falan da yok. Adetim hep düzenlidir normalde. Gebelik olabilir mi? 4 aydır korunmasız ilişki/ çocuk geçmişi yok.
2-3 gün oldu hatta dün tam adet günümdü gene olduSaglikla kucağınıza alın insaallah bende şuan aynı durumdayım da toplam kaç gün böyle lekelenme oldu 3 gun boyunca geldi benimde böyle pede bi kac damla afedersiniz peçeteye iplik şeklinde geliyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?