Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar regl 4 gün gecikti . Test yapıyorum negatif sürekli. Karnımda hafif adet olacakmış gibi ağrı var sürekli değil.geliyo gidiyo . Akintim yoktu dun gece bugun sabah normal.su gibi akıntı geldi böyle.olan varmi
Kizlar regl 4 gün gecikti . Test yapıyorum negatif sürekli. Karnımda hafif adet olacakmış gibi ağrı var sürekli değil.geliyo gidiyo . Akintim yoktu dun gece bugun sabah normal.su gibi akıntı geldi böyle.olan varmi
Regl 4 gün geçtiyse ve test yaptığınızda negatifse büyğk ihtimalle gebe değilsiniz.
streesten dolayı gecikiyor olabılır .
Gecikme ile ilgili bir kadın doğum doktoruna danışabılırsınız 1 hafta kadar daha gecikirse