Canım olsaydı şimdiye kadar çıkardı diye düşünüyorum bence hamile değilsin ama yine de hakkında hayırlısıKizlar merhaba. Ocağın 2, 3, 6 ve 8 inde korunmasiz ilişki yaşadık ve ondan bi 10 gün sonra kadar peçete kirletecek kadar çok az kan geldi. Birdaha hiç gelmedi. Sonra bı kaç gün sonra adet oldum sandım yine kan geldi. Daha kırmızıydı ama yine sadece peçete kirletti o kadar. Onun dışında ilk 10 gün kadar biraz sol kasığımda batmalar oluyordu yada bilmiyorum psikolojikte olabilir. Adetim çok düzensiz ve polikistik over var. Normaldeen son aralığın 14 ünde adet oldum. Defalarca test yaptım ama hep tek çizgi. Sizce ne olabilir bilenler yazabilir mi çok merak ediyorum
Peki neden böyle belirtiler yaşadım sizce. Yani lekelenme gibi olup daha adet olamamam ne bileyim kasik batması vs.Canım olsaydı şimdiye kadar çıkardı diye düşünüyorum bence hamile değilsin ama yine de hakkında hayırlısı
Yani sizce yok mudur. Psikolojim alt üst oldu inanın. Yani tam yok diyorum lekelenme görüyorum ne bileyim tam yok diyorum Kasık batmasi oluyo. Bazen hiçbir şey hissetmiyorum bile. Ne yapacağımı şaşırdımBence son iliskinin ustunden +5 gun ekleyin 14 gunde yumurta salimimi ve idrara gecme dersek son iliskiden 20gun gecince yapilan gebelik testi dogru sonuc verir. Pcos oldugu icin bat tutmak imkansiz
Yani bende aynı bu durumdayim acaba var mı yok mu demektenTestlerimi yorumlarmsnz , adetim geceli 3.gun , goguslerimde hassaiyet var ,normalde karin agrim olurdu yok, yani var gibide yok gibide
Aman dünyanın sonu değil ya kuzum, allah ol derse oluverirYani bende aynı bu durumdayim acaba var mı yok mu demekten(( ama bence yok kuzum bariz tek çizgi gözüküyor
Stres yaptiginiz icin ara batmalar yasiyorsunuz bence. Dileginiz nedir bilmiyorum ama bence gebelik yok. Allah gonlunuze gore versin.Yani sizce yok mudur. Psikolojim alt üst oldu inanın. Yani tam yok diyorum lekelenme görüyorum ne bileyim tam yok diyorum Kasık batmasi oluyo. Bazen hiçbir şey hissetmiyorum bile. Ne yapacağımı şaşırdım
Bizim gorebilmemiz icin net olmasi lazim bazi 2. Cizgiler fazla silik oldugu icin fotoda gorunmeyebilir. Siz silik dahi olsa goruyorsaniz gebelik vardirTestlerimi yorumlarmsnz , adetim geceli 3.gun , goguslerimde hassaiyet var ,normalde karin agrim olurdu yok, yani var gibide yok gibide
Pcoslar yani bizlerin kaderi bu xnm ara lekelenmeler oluyor malesefPeki neden böyle belirtiler yaşadım sizce. Yani lekelenme gibi olup daha adet olamamam ne bileyim kasik batması vs.
Gec döllenme olabilir mi diye şüphe ediyorum. Ben olmasını istiyorum Allah izin verirse inşallah :Stres yaptiginiz icin ara batmalar yasiyorsunuz bence. Dileginiz nedir bilmiyorum ama bence gebelik yok. Allah gonlunuze gore versin.
Burdadami gozukmuyor benim gozume geliyor cok hafif bir çizgiBizim gorebilmemiz icin net olmasi lazim bazi 2. Cizgiler fazla silik oldugu icin fotoda gorunmeyebilir. Siz silik dahi olsa goruyorsaniz gebelik vardir
Ama bu yaşıma kadar hiç böyle yaşamadım bana tuhaf gelende bu. Yani ilk defa bı kaç defa korunmasız ilişki yaşadım eşimle. Ondan sonra böyle bişey olunca dedim heralde yerleşme kanaması bu ve geç döllenme oluyor. Ama sorun şu ki geç döllenme ne kadar süre içinde oluyor vs. Bilmiyorum. Araştırdım ama herkes farklı birşey demiş. Hâlâ adet olamadim , adet belirtmde yok. Ay vallahi pcos kadar zor bişey yok :Pcoslar yani bizlerin kaderi bu xnm ara lekelenmeler oluyor malesefadwtlerimizde duzenli olmadigi icin gecen aylardan kalinti akintilar olabiliyor
Yok hiç gözükmüyorBurdadami gozukmuyor benim gozume geliyor cok hafif bir çizgigormek istedigim icin goruyorum sanrm , psikolojik olarak olablr cnm yorumn icin tesekkur ederim
Inan telefonun parlakligini sona getirdim yinede bir sey gorunmuyor. Buraya yuklerkende kalite duser piksel azalir.Burdadami gozukmuyor benim gozume geliyor cok hafif bir çizgigormek istedigim icin goruyorum sanrm , psikolojik olarak olablr cnm yorumn icin tesekkur ederim
Canım inşallah vardır dualarım seninle ama lekelenme hamilelikte yerleşmede oluyo o da kahverengi veya çok açık pembe olması lazım bu arada testte çok hafif gördüm ama ilk 5 dk da çıktıysa vardır sen iki güne bir yine takip et bakalım koyulaşcakmıPeki neden böyle belirtiler yaşadım sizce. Yani lekelenme gibi olup daha adet olamamam ne bileyim kasik batması vs.
Yok test bana ait değil onu başka bi arkadaşımız atmış sanırım. Allah hakkımızda hayırlısını versin diyecek biseyom yokCanım inşallah vardır dualarım seninle ama lekelenme hamilelikte yerleşmede oluyo o da kahverengi veya çok açık pembe olması lazım bu arada testte çok hafif gördüm ama ilk 5 dk da çıktıysa vardır sen iki güne bir yine takip et bakalım koyulaşcakmı
Yurtdışındayım burada sürekli hemen muayene olamıyoruz ne yazık ki Türkiye gibiBenim de sol kasıkta ve belde çok ağrım vardı adet olmadım. Bebiş diye umutlanırken 2 cm kist çıktı çatlayamayan yumurtadan dolayı. Bence doktora gözükün muhakkak