Gebeliğe Hazırlık Gebe miyim, gebe misin, gebe miyiz? Neyiz? Hep beraber belirtilerimizi yorumluyoruz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

thepinklawyer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2022
238
178
29
Arkadaşlar selam. 17 Temmuz bat tarihim. 30 günde bir düzenli bi şekilde adet olurum. Pek değişmez döngü günüm. Son 5 gündür sağ yumurtalığımda ara ara ağrı oluyor. Dayanılmaz bir ağrı değil ama varlığını hissettiren bir ağrı. Dinlenirken yok oluyor sanki çok çok hafifliyor gibi. Ayaktayken ara ara birden bastırıyor. Son günlerde böyle birden içime bi ateş basıyodu içim yanıyor gibi soğuk bi şeyler içmem gerekiyordu. Sıcak basıyor. Dün genital bölgem sağ tarafa doğru pıt pıt damar atması oldu iki kere. Bir de vajinama anlık bi ağrı saplanıp geçti. Son 1 haftadır falan akıntım var bayağı. Son günlerde beyazımsı ya da şeffaf şeklinde. Bugün sabah kıymalı börek kokusundan tiksinme geldi. Akşama doğru da birden midem bulanmaya başladı. Sürekli olan bi bulantı değil. Midem çalkalanıyor sanki beynim bulanıyor gibi. Ara ara artıyor öğürme isteği geliyor gibi ama boğazımda kalıyor sanki. Sürekli bi oflama istediği geliyor. Bir de göğüslerime dokununca hafif bir ağrı da var. Neyim ben sizce enfeksiyon mu kaptım bebek mi var ne olabilir ki? Eşimle bebek istiyoruz özellikle ovulasyon günlerini takip etmeye çalışıyorum son 3 aydır. Ama ilk defa böyle belirtiler oluyor. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler 🌸

X