Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Gebe miyim bilemedim?
- Konu Sahibi zerya21
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebeler #gebemiyimneyim
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kaç gün gecikti gecikti ise verin benceMerhaba kızlar benim ovulasyon adetimin 18. Nci gün oldu Eylül 28 adet olmam gerekirdi ki düzenli adet görürüm her ay. İdrar testim negatif yarın kan testi vermeli miyim yoksa beklemeli miyim???
Bir gün olacak kan testinde netlik olur mu bilemedimKaç gün gecikti gecikti ise verin bence
Çıkar bnm 4 gün önce çıkmıştı sizin adet dongunuz kaç gün bnm 28Bir gün olacak kan testinde netlik olur mu bilemedim
İdrar testini tekralandiniz miBir gün olacak kan testinde netlik olur mu bilemedim
Dün de bugün de yaptım sabah saatlerinde tek çizgi çıktıİdrar testini tekralandiniz mi
Geç döllenme olabilir bekleyin istersenizDün de bugün de yaptım sabah saatlerinde tek çizgi çıktı
Benimde 28 günde bir yıldır evliyim gebe kalamadım dr a gittim hiç bir sıkıntı yol stres yapmamalısın demişti ovulasyon günüm de 12 14 16 dedi bende ona göre gittim ama ovulasyon testi aldıktan sonra 18 . Nci günmüş meğerÇıkar bnm 4 gün önce çıkmıştı sizin adet dongunuz kaç gün bnm 28
Instagramda mfk yöntemi var bu doktor yöntemi ile iki defa hamıle kaldım ilki ölü doğum oldu ikincisi bugün öğrendim adetime 6 ı gün varBenimde 28 günde bir yıldır evliyim gebe kalamadım dr a gittim hiç bir sıkıntı yol stres yapmamalısın demişti ovulasyon günüm de 12 14 16 dedi bende ona göre gittim ama ovulasyon testi aldıktan sonra 18 . Nci günmüş meğer
Folık asit d vitamini falan kullanın Bn onları kullanınca kalıyorumInstagramda mfk yöntemi var bu doktor yöntemi ile iki defa hamıle kaldım ilki ölü doğum oldu ikincisi bugün öğrendim adetime 6 ı gün var
Ya çok sevindim sağlıkla alın kucağınızaInstagramda mfk yöntemi var bu doktor yöntemi ile iki defa hamıle kaldım ilki ölü doğum oldu ikincisi bugün öğrendim adetime 6 ı gün var
Kan testi yapmadım ilk gebeligimde 4 gün kala öğrenmiştim mfk Mehmet Fatih karsli doktoru dikkate alın ilişki sonrası ayağa kalkmayın 2 saat sonra duş alınYa çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza
Denedim kalkmadım duş almadım bakalım artıkKan testi yapmadım ilk gebeligimde 4 gün kala öğrenmiştim mfk Mehmet Fatih karsli doktoru dikkate alın ilişki sonrası ayağa kalkmayın 2 saat sonra duş alın
Stres çok önemli Bn bu ay vazgeçtiim agustosdan deniyordu k bu ay korunmaya karar verdik erken dedik kaç tane 3 tane test yaptım hepsi iki çizgi ciktiDenedim kalkmadım duş almadım bakalım artık
Gittin mi dr aStres çok önemli Bn bu ay vazgeçtiim agustosdan deniyordu k bu ay korunmaya karar verdik erken dedik kaç tane 3 tane test yaptım hepsi iki çizgi cikti
Yok ya gitmedimGittin mi dr a
Adetime daha varYok ya gitmedim
Erken gebelik testi ile mi negatif çıktı yoksa bormal testlerdenmiDün de bugün de yaptım sabah saatlerinde tek çizgi çıktı
Adetime dahaYok ya gitmedim
Hayır ikiside çizgi çıkmıştıErken gebelik testi ile mi negatif çıktı yoksa bormal testlerdenmi
Silik çıktılarAdetime daha
Hayır ikiside çizgi çıkmıştı