X xNursss Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2018 65 7 36 6 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xNursss #41 sweetos .!.: sürtünme yoluyla pek ihtimal yok. yumurtlama döneminde dahi değilmişsiniz. bu kadar korkuyorsanız korunun lütfen. bir sürü test yapmışsın kan testi dahil. hamile değilsiniz ama daha dikkatli olmalısınız. Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle birşey oldu,korunma hapları olduğunu bilmiyordım
sweetos .!.: sürtünme yoluyla pek ihtimal yok. yumurtlama döneminde dahi değilmişsiniz. bu kadar korkuyorsanız korunun lütfen. bir sürü test yapmışsın kan testi dahil. hamile değilsiniz ama daha dikkatli olmalısınız. Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle birşey oldu,korunma hapları olduğunu bilmiyordım
balbocegi35 Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :) Kayıtlı Üye 4 Haziran 2013 12.321 8.577 448 hukuk 6 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xNursss #42 xNursss .!.: Ankette neye dayanarak evet dediniz acaba? Genişletmek için tıkla... oo piti piti yaptım sonuçta müneccim değilim
xNursss .!.: Ankette neye dayanarak evet dediniz acaba? Genişletmek için tıkla... oo piti piti yaptım sonuçta müneccim değilim
X xNursss Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2018 65 7 36 6 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xNursss #43 balbocegi35 .!.: oo piti piti yaptım sonuçta müneccim değilim Genişletmek için tıkla... Anladım
X xNursss Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2018 65 7 36 6 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xNursss #44 balbocegi35 .!.: oo piti piti yaptım sonuçta müneccim değilim Genişletmek için tıkla... Yalnız müneccim olup olmamanızla alakalı birşey demedim sadece görüş istedim.
balbocegi35 .!.: oo piti piti yaptım sonuçta müneccim değilim Genişletmek için tıkla... Yalnız müneccim olup olmamanızla alakalı birşey demedim sadece görüş istedim.
X xNursss Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2018 65 7 36 6 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xNursss #45 Başka yardımcı olabilecek birileri var mı. Bazen sağ bazen de sol kasığım ağrıyor
X xNursss Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2018 65 7 36 6 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xNursss #46 Enfeksiyon kapmış olabilir mi, yurtta kalıyorum ve. Lavabolar çok temiz değil. Ama idrar esnasında yanma olmuyor. Sadece hafif kasık ağrım var.
Enfeksiyon kapmış olabilir mi, yurtta kalıyorum ve. Lavabolar çok temiz değil. Ama idrar esnasında yanma olmuyor. Sadece hafif kasık ağrım var.