Gebe misiniz? Değil misiniz?

penpepanter38

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
591
184
323
Kayseri
Ereken gebelik belirtileri ile ilgili konuşmak istiyorum hanımlar. Hem bilgilerimi aktarmak hem de aranızda benim gibi olanlar varsa deneyimleri paylaşalım diyorum. Ben bu sitenin sıkı takipçisiyim. Ben gebe kalmayı çok istiyorum ve şu sıralar şüphem var ama kimse bana inanmıyor inanmak da istemiyor ben yasminle 6 ay korundum ve bu ay bıraktım yumurtlama dönemim denen günlerde yalnızca 2 gün ilişki yaşadık üstüste sonra olmadı. Ama ben gebe kalmış mıyımdır bilmiyorum. Kan tahlili için gerekli süreyi beklemem gerekiyor kollarım delik deşik oldu:) çünkü çook sabırsızım. Benim gibi olan var mı acaba???

umarım hamilesindir bende kızıma eşimle 1 kere girdiğim bi ilişkiden hamile kalmıştım

bende sol kasığımda yatarken sağa sola dönerken acaip batma oldu hemde ilişkiden 3-4 gün sonra.bide adet günü geldiğinde sürekli sancı oldu adet olacak gibi hep kontrol ediyodum geldi galiba diye ama gelmiyodu.
ikncide ise bi kaç saniye başım döndü o kadar başka hiçbir belirti olmadı bunların dışında erken gebelik belrtisi olarak.

merhabalar arkadaşlar hepınıze duacıyım ınsallah ıstedımız olur ben 16 senelık evlıyım 32 yasındayım gecen nısan ayında tup bebek denedık tutmadı kafam cok karısık sımdı agustos 14 adet oldum agustsun 30 yıne adet oldum hiç adet duzensızlıgım olmazdı ılk kez boyle bırsey tadasım acaba yerlestırme kanaması dıye bır sey varmış olabılırmıkı şimdi benım adet gunlerım karıştı ılk defa anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…