• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmış olabilir miyim?

hilals

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
2
0
36
Bolu
merhaba bundan 3bucukay once erkek arkadaşımla ılıskıye gırdık hormon bozuklugumdan dolayı dogum kontrol hapı kullanıyorum 3 aydır duzenlı adet gormeme ragmen bu ay cok erken adet gordum bunun sebebi nedir hamıle kalmıs olabılırmıyım

siz korunma amaçlı kullanmamışsınız hormonlarınızın dengeye girmesi için kullandığınız ilaca güvenerek ilişkide bulunmuşsunuz hiçbir korunma yöntemi yüzdeyüz korumaz diye düşünüyorum ilaç kullanırkende hamile kalanlar olabiliyor fikrimi sorarsanız değilsinizdir yinede net cevap için bir test yapmakta yada jinekolağa görünmekte fayda var

kullandıgım ılac dogum kontrol hapı ılacın adı yaz ve 3 aydır duzenlı bır sekılde adet goruyorum olasılık varmı yınede

dediğim gibi bence hamile değilsinizdir fakat çok küçük bir ihtimalde olsa hamile olabilirsiniz kesin sonucu buradan öğrenebilmeniz imkansız bir jinekolağa gitmenizi tavsiye ederim

hap kullanırkende hamile kalanlar var bana kalırsa deilsiniz ama bir test yapmanızda fayda var

Iyide 3,5ay önce ilişkiye girip üzerine 3 kez adet görüp nasıl hamıle olasınız çok düşük bir ihtimal bencee en keisn sonuç için kan testi yaptır ki hamıleysen zati 3 aylık olmuşsun demektir :86:

doğum kontrol hapı kullandığı halde hamile kalanlar var.
hamile olduğu halde adet görenlerde var
bence sen kesin hamilesin
hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün :46::46::46::1::1::1::emir_bebek::emir_bebek:

diyelimki hamilesin bunun sonucu seni nasıl etkiler nolur ne değişir senin hayatında

eczaneden al bi test için rahat etsin aksi durum olursa allah kolaylık versin

bencede hamile değil sinizdir, ama madem bu tür ilişkide bulunuyorsanız önleminizide almanız gerekmektedir.
kimseyi kötülemek incitmek haddim değil, kimsenin ne yasadığını da bilemem sadece ben eski kafalıyım belkide evlenmeden bu tür birlikteliği pek tasnif etmiyorum.

neticede erkek erkek yani olan bayana oluyor.

kendine daha cok önem vermelisin.önemsemelisin.

bısey sormk ıstıorum bnde gecen ay prımolut adlı ılacı kullandım nısanlımla surtnme yoluyla brbr oldk ilacı bıraktıgımda 4,5 gun sonra adet oldum fakat bu ay olmam gereken gunde olmadım gecıktı acaba ılactan kaynaklanan bı durummu yoksa hamılelık olasılıgı varmı

bısey sormk ıstıorum bnde gecen ay prımolut adlı ılacı kullandım nısanlımla surtnme yoluyla brbr oldk ilacı bıraktıgımda 4,5 gun sonra adet oldum fakat bu ay olmam gereken gunde olmadım gecıktı acaba ılactan kaynaklanan bı durummu yoksa hamılelık olasılıgı varmı

mrb. gebe olma olasılığın çok düşük anladığım kadarıyla tam bir ilişki yaşanmamış sürtünme yolu ile ilişki yüzeyseldir fakat sperm,in genital organ ile teması bile bazen gebeliğe yol açabilir bu konuyu netliğe kavuşturursanız daha net yardım bilgi verebilirim.geçmiş olsun

tesekkur ederım bı kac gundur aynı adet sancısı gıbı sancım oluyo ama daha regl olmadım hap kaynaklı olabılır mı acaba

tesekkur ederım bı kac gundur aynı adet sancısı gıbı sancım oluyo ama daha regl olmadım hap kaynaklı olabılır mı acaba

hap kaynaklı dememiz yanlıs olur kist belirtiside olabilir muayene yapılmadan net bişey söylemek zor. adresimi msj olarak gönderdim muayene konuusnda yönlendirebilirim. geçmiş olsun tekrar.

kzlar ultrasonda hamıle olup olmadıgın gozukur dımı adet gecıkmesı vardı farlutal adlı hap verdı bunu kullanınca mı adet goruluo yoksa hap bıttıkten bır hafta sonramı adet goruluo?

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldı.4 yıllık evliyim ve eşimle bebiş istiyoruz artık.Yeni başladık.Size bir sorum olcak.Adetten sonra hamile kalma ihtimali varmıdır?normalde 26 bilemedin 27. gün aralıklarla adet olurdum.tam adetim geçikti dedim.29.gün adet oldum:((( Hüsrana uğradım.adetim 3 gün sürdü.Birden kesildi.Adet olmadan önce mide bulantım vardı.Buaralar bile sabah kalktığımda midem bulanıyor.Sizce neden?Şimdiden teşekkür ederim.:44:

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldı.4 yıllık evliyim ve eşimle bebiş istiyoruz artık.Yeni başladık.Size bir sorum olcak.Adetten sonra hamile kalma ihtimali varmıdır?normalde 26 bilemedin 27. gün aralıklarla adet olurdum.tam adetim geçikti dedim.29.gün adet oldum:((( Hüsrana uğradım.adetim 3 gün sürdü.Birden kesildi.Adet olmadan önce mide bulantım vardı.Buaralar bile sabah kalktığımda midem bulanıyor.Sizce neden?Şimdiden teşekkür ederim.:44:

mrb canım.adetin normalde ne kadar sürüyor?eger normalden az adet gördüysen üstüne görmüş olabirsin.ama bazen biz kadınlar bebişimiz cok olsun istediğimizden psikolojik olarakta adeti geciktirebılıyoruz.biraz daha bekleyip kan testi yaptırabirsin.o zaman kesin sonuc elde edebılırsin.herşey gönlünce olsun canım

kzlar ultrasonda hamıle olup olmadıgın gozukur dımı adet gecıkmesı vardı farlutal adlı hap verdı bunu kullanınca mı adet goruluo yoksa hap bıttıkten bır hafta sonramı adet goruluo?

canım hap bittikten sonra adet olmazsan hamilesin demektir. vajinal ultrasyonla hamile olup olmadıgın anlaşılıyor.

1 haftaya yakın sürüyodu.adetim bitmesine rağmen karnımda şişlik var.iştahım kesildi.işAllah hepimiz için gönlümüzce olsun

Back