Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmayı bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

60eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
4
4
1
31
merhaba kızlar ben de yeni katıldım 6 aydır evliyim gebe kalmak çok istiyorum adet düzenim evlilikten sonra biraz düzensizleşti ama henüz gebelik olmadı ;( bu ay da daha adetime beş gün var sadece sol kasık ağrısı yaşıyorum başka bir belirtim yok sizce evde tahlil yapsam gebe kalıp kalmadığım belli olur mu

Canım daha çok erken bekle biraz şimdi yapsan çıkmasa bile şüphede kalacaksın

Beklemesi çokkk zor biliyorum ama daha çok erken en azından adet gününü bekle :)

Teşekkür ederim beklemek ne zor ama yapacak bişey yok galiba hayırlısı bakalım
Aynen seni çok iyi anlıyorum adetime on gün varken kan testleri yapardım ama hep ben üzüldüm konuyu kafandan at ve düşünmemeye çalış İnan her şey daha güzel olacak

Aynen seni çok iyi anlıyorum adetime on gün varken kan testleri yapardım ama hep ben üzüldüm konuyu kafandan at ve düşünmemeye çalış İnan her şey daha güzel olacak
Adetten önce öğrenenler varmış o biraz ümitlendirdi ama evet hayal kırıklığına uğramak daha zor

Ovülasyon takibi yaptım bu ay . Reglimin 1.gününden itibaren hesaplarsan 22. Ve 23. Gün yumurtlamayı gördüm . Reglm düzensiz 28-31 gün arası oluyor . En son 2 Ocak’ta Regl oldum .Son günlerde Regl olacak gibi inanılmaz karın ağrısı var bende , kasıklarım çok ağrıyor , karnım taş gibi , aşırı derece de gaz ve akıntım var . Test yaptım pazartesi çıkmadı . Zaten hamile olduğumu düşünmüyorum yarın doktor randevusu aldım umarım kötü bir şey yoktur çünkü ilk defa bu kadar gecikti

Canım belki geç döllenme olmuştur en doğru sonuç kan testinde çıkar inşaAllah hamilesindir

Canım belki geç döllenme olmuştur en doğru sonuç kan testinde çıkar inşaAllah hamilesindir
İnşallah canım . Baya geç yumurtladım neredeyse Reglime 10 gün kala bile değilken. Zaten ağrılara dayanamıyorum o yüzden gideceğim yarın doktora . Bakalım Allah hayırlısını versin 11 ay oldu çünkü

24-25 ocak gibi yumurtladıysan daha gecikme olmuş sayılmaz ki. Yumurtlamadan sonra 14 günde regl oluyor. tabi bir iki gün uzun veya kısa olabilir.

24-25 ocak gibi yumurtladıysan daha gecikme olmuş sayılmaz ki. Yumurtlamadan sonra 14 günde regl oluyor. tabi bir iki gün uzun veya kısa olabilir.
İlk defa başıma geldi . 4 yıllık evliyim ben ve 30 yaşındayım . Evlenmeden önce reglim zaten 30 ve üstü günlerde oluyordu ama evlendikten sonra kullandığım aylık iğne ve Doğum kontrol haplarıyla Regl olma günüm azaldı . Zaten doktor kontrolüne gitmek istiyordum daha önceden de (ekim ayında) gittim . En azından gitmişken bir kontrol de olayım hemde içim rahatlasın bir nevi kendimi rahatlatmak için gidiyorum zaten . Bir de bir haftadır var bu ağrı ya ha oldum ha olcam dedim o kadar sinirliyim ki eşim bir şey diyemez oldu artık

Son düzenleme:
Sizin hamile olma ihtimaliniz bana kalırsa baya baya yüksek inşallah yanılmıyorumdur

Hayırlısı olsun inşallah kan testinde belli olur inşallah vardır. Bana da dua edin kızlar kimin duası kabul olur bilinmez bizde bebek istiyoruz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…