O zaman tutacaksınız kendınızı.. Herşeye bahaneniz var, ilişkiye de bi bahane bulun yapmayın o zaman..Nişanlımla 2 kere birliktelik yaşadık ayrı zamanlarda nişanlımın alerjik reaksiyon dan dolayı korunamiyor bende ilaç tedavilerimdenbdolayi ilişki sonda ertesi gün hapı doğum kontrol hapı kullanmam yasak. Doğal yolla rahim içini temizleyen kür maydonozu duymuştum sizce vanija içini akıntıyla birlikte temizlermi içeri boşalma olmadı ama zevk suyu mevzusu olduğu için tedirginim hamile kalmak istemiyorum düğünde balayına planlıyoruz bebeği çünkü
BilmiyorumDüğünumuz pandekiden dolayı ertelendi nikahliyim hem resmi hem dini ben düğün olmayınca aile evlerinden kalmak zorunda kalıyoruz balayında planlamizin sebebi bu yüzden sadece güzel bir şekilde sordum ters bir cevap için sormadım milyonlarca benden daha kötü soranlar var sadece maydonoz kuru vajina içini temizlermi
Maydonuzun bir korunma yöntemi olabileceğine inanıyorsanız zaten bu düşünce gücü ile her şeyi başarırsınız. Tıp dünyası onlarca korunma yöntemi sunmuş google a yazdığınızda görürsünüz zaten insanların kızmasının sebebi maydonuzun gerçekten bir korunma yöntemi olarak düşünmenizDüğünumuz pandekiden dolayı ertelendi nikahliyim hem resmi hem dini ben düğün olmayınca aile evlerinden kalmak zorunda kalıyoruz balayında planlamizin sebebi bu yüzden sadece güzel bir şekilde sordum ters bir cevap için sormadım milyonlarca benden daha kötü soranlar var sadece maydonoz kuru vajina içini temizlermi
+1Maydonuzun bir korunma yöntemi olabileceğine inanıyorsanız zaten bu düşünce gücü ile her şeyi başarırsınız. Tıp dünyası onlarca korunma yöntemi sunmuş google a yazdığınızda görürsünüz zaten insanların kızmasının sebebi maydonuzun gerçekten bir korunma yöntemi olarak düşünmeniz
Daha 21 yaşında ablasıMaydonuzun bir korunma yöntemi olabileceğine inanıyorsanız zaten bu düşünce gücü ile her şeyi başarırsınız. Tıp dünyası onlarca korunma yöntemi sunmuş google a yazdığınızda görürsünüz zaten insanların kızmasının sebebi maydonuzun gerçekten bir korunma yöntemi olarak düşünmeniz
Ne diyorsunuz???Daha 21 yaşında ablası
yanlış yere yazdı arkadaş bu konu ile alakalı değilNe diyorsunuz???
Bu kafaları anlamıyorum kesinlikle ya
Öyle, yeni nesil gerçeği, burdan gördüm ben de..Ne diyorsunuz???
Bu kafaları anlamıyorum kesinlikle ya
Maalesef yeni nesil çok zor beyin hariç herşeyle düşünüyor aşırı duygusallıkÖyle, yeni nesil gerçeği, burdan gördüm ben de..
Hem dini hem resmi nikahın var neden nişanlım diyon bacım yaaNişanlımla 2 kere birliktelik yaşadık ayrı zamanlarda nişanlımın alerjik reaksiyon dan dolayı korunamiyor bende ilaç tedavilerimdenbdolayi ilişki sonda ertesi gün hapı doğum kontrol hapı kullanmam yasak. Doğal yolla rahim içini temizleyen kür maydonozu duymuştum sizce vanija içini akıntıyla birlikte temizlermi içeri boşalma olmadı ama zevk suyu mevzusu olduğu için tedirginim hamile kalmak istemiyorum düğünde balayına planlıyoruz bebeği çünkü
Dışarı atıyomus zaten ama yinede korkuyor normal olarak çünkü geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.İki yıl boyunca hamile kalmak için nerdeyse amuda bile kalktımama olmadı tüp bebek yaptırdım . Demem o ki olacağı varsa önüne gecemezsin hiç korumadigin düşünülürse bu bir.
Her korunmadan yaşadığın ilişki ile hamile kalırsın diye bir kaide yok bu iki.
Diyelim ki oldu maydonozmus falanmis bunlarla nasıl gebe kalmaktan korunacaksin ki bu üç .
Özetle
Nikahlı esinmis birlikte olursun olmazsın senin bileceğin iş fakat madem dugunune daha var e bari önlemini al güzelim , madem herşeye alerjiniz var içine bosalmayiversin geri çekilsin bişey yapın hani sonradan böyle kara kara dusuneceginize .
İki yıl boyunca hamile kalmak için nerdeyse amuda bile kalktımama olmadı tüp bebek yaptırdım . Demem o ki olacağı varsa önüne gecemezsin hiç korumadigin düşünülürse bu bir.
Her korunmadan yaşadığın ilişki ile hamile kalırsın diye bir kaide yok bu iki.
Diyelim ki oldu maydonozmus falanmis bunlarla nasıl gebe kalmaktan korunacaksin ki bu üç .
Özetle
Nikahlı esinmis birlikte olursun olmazsın senin bileceğin iş fakat madem dugunune daha var e bari önlemini al güzelim , madem herşeye alerjiniz var içine bosalmayiversin geri çekilsin bişey yapın hani sonradan böyle kara kara dusuneceginize .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?