• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmak

mila4006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2024
31
9
1
24
Kadın doğum dedi rahmim tersmiş 1 senedir çocuk sahibi olamıyorum sonuçlar nasıl
Gebe kalmadan önce ne yaptınız ovulasyon kullanıyorum soğan kürü iyi gelirmi? Veya sicak su öneriyorlar

Eklentiler

• IMG_5902.jpeg
    IMG_5902.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 41
Kadın doğum dedi rahmim tersmiş 1 senedir çocuk sahibi olamıyorum sonuçlar nasıl
Gebe kalmadan önce ne yaptınız ovulasyon kullanıyorum soğan kürü iyi gelirmi? Veya sicak su öneriyorlar
Öncelikle HSG çektirmişsinizdir umarım, soğan kürü çok riskli gebe kalıp düşükle sonuçlanan çok arkadaşlar var burada ben hayıt otu macunu kullandım, Hsg çekiminden 1.5 sonra gebe kaldım eşiniz de spermiogram kesinlikle vermeli folik asit takviyesi almalısınız ❤️

Öncelikle HSG çektirmişsinizdir umarım, soğan kürü çok riskli gebe kalıp düşükle sonuçlanan çok arkadaşlar var burada ben hayıt otu macunu kullandım, Hsg çekiminden 1.5 sonra gebe kaldım eşiniz de spermiogram kesinlikle vermeli folik asit takviyesi almalısınız ❤️
Yumurta hücrelerim dolu dolu dedi çok iyiymis diye hcg çektirdim

Canım sonuçlarını uzman değerlendirir elbette ama ters Rahime uygun olan ilişki pozisyonları var bi onlara bak istersen

Back
X